عسل و شكر

اموزش اشپزی و شیرینی پزی و برگزار کننده کلاس های اموزشی

پیاز های  حلقه ایی سوخاری

 

این یکی از دستورات بسیار عالی در مورد خمیر های بنیه است شما در اغلب فست فود ها می تونید این قبیل غذا ها رو  پیدا کنید بهترین پیاز برای این دستور همان پیار سفید یا پیاز شیرین است  . البته باید اشاره کنم که در  اغلب دستور های مربوط به این گونه خمیر ها یا بیکینگ پودر استفاده می شود یا سفیده تخم مرغ اما در این دستور ما از ماالشعیر استفاده می کنیم  در حقیقت این دستور متعلق به نواحی جنوبی ایالات متحده است !

مقادیر این دستور زیاد است برای 8 نفر  تدارک دیده شده است اما به راحتی شما می تونید میزان اون رو کم کنید .

 

 

TinyPic image

 

 

مواد لازم :

 

آرد                      2 لیوان

ماالشعیر *             حدودا 350 گرم

سفیده تخم مرغ        2 عدد

روغن مایع            4/1 پیمانه

پیاز درشت          حدااقل 4 عدد

اندکی نمک

 

*می تونید به جای ماالشعیر از انواع مشابه اون !! استقاده کنید ابجو شما باشد هم دما با محیط باشه و چند ساعت قبل از تهیه این خمیر باید در اون رو باز کنید تا گاز اون از بین بره !

 

طرز تهیه :

در کاسه ایی آرد و نمک را با هم  مخلوط کنید سپس روغن و ماالشعیر را اضافه کنید بهتر است به این  خمیر مدت یک ساعت استراخت دهید . حال پیاز ها را اماده کنید انها را به حلقه ایی حدودا یک سانتی  برید و با فشار دست حلقه ها را از هم باز کنید بهتره بخش های مرکزی پپاز رو که تبدیل به دایره های کوچک می شوند رو استفاده نکنیم و برای امور دیگری مثل سالاد و غیره  استفاده کنید روغن را داغ کنید اگر از سرخ کن استفاده می کند ان را روی دمای 175 درجه تنظیم کنید .

در کاسه ایی دیگر سفیده ها ی تخم مرغ را حسابی بزنید  تا کاملا کف بکنند و از کاسه بیرون نریزند این مخلوط سفیده را با مخلوط اردی مخلوط کنید و خیلی سریع کار کنید

حلقه های پیاز را درون خمیر قرار دهیم به کمک یک چنگال ان ها را درون روغن بگذارید هر دفعه از تعداد متناسب با ظرف رون خود استفاده کنید .

 

% به جای پیار می توانید از فیله مرغ استفاده کنید  و تقریبا تندیل می شود به جوجه چینی !

$ متاسفانه در بازار های ایران ماهی مرکب بسیار نایاب است ( اگر کسی در تهران فروشگاهی را سراغ داشت که این نوع ماهی را بفروشد لطفا بنده را بی خبر نگذارد!!!) اما در خارج از ایران به راحتی پیدا می شود قلم مرکب درون ماهی را بیرون بیاورد ماهی را حلقه حلقه ببرید در خمیر بزنید و سرخ کنید طعمش فوق العاده است و قیافه اش بسیار شبیه به همین پیاز های سرخ شده !

 

٪٪ معمولا این بحث های خارج از موضوع من کار دستم می ده سر کلاس اشپزی هم همیشه همین طور بوده!

ماهی مرکب از خانواده هشت پاها است قیافه اش هم همین شکلیه ! اما مزه اش خوبه!

 

Calamari, or Common Squids

برچسب‌ها: اشپزی, غذا های فرنگی
+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و یکم شهریور 1386ساعت 22:13  توسط لاله محمودی  |