Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

عسل و شكر

اموزش اشپزی و شیرینی پزی و برگزار کننده کلاس های اموزشی

مثل اینکه این شیرینی نخودچی برای خیلی ها دردسر ساز شده!...

این عکس خمیر شیرینیه!...که باید حدود ۲ ساعت بمونه!

بعد نان نخودچی ها رو با قالب ریز قالب می زنیم!...اگه خمیرمون کمی شل بود از ارد استفاده کنید ...زیر خمیرتون رو هم ارد پاشی کنید

Image hosting by TinyPic

بعد در سینی فر قرار بدید روش رو با تخم خرفه تزیین کنید...در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۵ الی ۱۵ دقیقه بپزید

Image hosting by TinyPic

 

البته من متاسفانه رفتم سراغ تلفن و ...شیرینی توی فر بیش تر از ۲۰ دقیقه موند...ولی برای شما نهایت همون ۱۵ دقیقه کافیه!

Image hosting by TinyPic

 


برچسب‌ها: شیرینی ها
+ نوشته شده در  شنبه بیستم اسفند 1384ساعت 14:40  توسط لاله محمودی  | 

این پست متعلق به وبلاگ قبلی ام بود..ولی چون حالا مناسبت داره!...یعنی عید داره می اد..گفتم شاید اینجا بیشتر به درد بخوره!

نان برنجی! بازم ربطی نداره!

دستور تهيه شيرينی نخودچی من کمی با بقيه دستور ها متفاوته؟چون کمی آرد سفيد هم در اون بکار رفته!

نان نخودچی:

ارد نخودچی    ۲۵۰ گرم با الک خيلی ريز بايد الک بشود

پودر شکر   ۱۲۵ گرم

روغن جامد  ۱۷۵ گرم

ارد  ۱ الی ۲ ق غ

پودر هل  ۲/۱ ق م

پسته و يا تخم خرفه برای تزيين

حالا چی :

روغن جامد را کمی گرم می کنيم فقط کمی !! روی حرارت غير مستقيم!

پودر شکر را اضافه می کنيم و با همزن می زنيم.آرد و آرد نخودچی و هل را با هم مخلوط نموده و به ترکيب بالا اضافه می کنيم

و با هم کمی ورز می دهيم در حدی که مخلوط بشوند نکته اين شيرينی فقط همين است که زياد نبايد ورز داده بشه چون روغن پس می ده و يا سفت می شه يا توی فر پهن می شه!

خمير را درکيسه  نايلون (بقول ليلی لايلون) و حدود ۲ ساعت کنار می گذاريم

خمير رو ميز کار پهن می کنيم و و قالب می زنيم  برای اينکه قالب به خمير نچسبه اون رو گاهی در ارد سفيد می زنيم با دست هم می شه فرم داد

قالب شیرینی نخود چی باید از نوع قالب های ریز باشه!

فر داغ شد ۲۰۰درجه ۱۰ دقيقه

شيرينی ها سنتی را  اصولا بعد از خنک شدن از سينی جدا می کنن!


برچسب‌ها: شیرینی ها
+ نوشته شده در  پنجشنبه یازدهم اسفند 1384ساعت 18:33  توسط لاله محمودی  |