X
تبلیغات
عسل و شكر - کیک قهوه با شکلات Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

عسل و شكر

اموزش اشپزی و شیرینی پزی و برگزار کننده کلاس های اموزشی

از همه دوستاي كه تو اين مدت مهربانانه همراهم بودند....منو از پشتيباني خودشون محروم نكردند سپاس گذارم...

 

واسه اينكه امروز تولدمه!...كيك داريم!...

 

كيك قهوه با شكلات شيري

اين كيك از خانواده كيك هاي اسفنجي است به دليل وجود تخم مرغ زياد و ارد و عدم وجود چربي در بافت اصلي كيك این رو جز اين خانواده به حساب مي اورند طعم عالي و تركيب بي نظير قهوه و شكلات از مشخصه هاي اين كيك كلاسيك به شمار مي رود ،

مدت زمان اماده سازي      2 ساعت

تعداد                             8 نفر ادم حسابي!

 

مواد لازم

 

تخم مرغ    5 عدد

پودرشكر         2/1 ليوان

قهوه غليظ  2 ق غ

وانيل        1 ق چ

ارد          1 و 4/1 پيمانه

شكلاتت تيره      100 گرم

 

مواد كرم مياني:

ينير خامه ايي يا ماسكارپونه       4/3 پيمانه

قهوه غليظ                              2 ق غ

شكر                                     2 ق غ

 

مواد رويه كيك :

 

شكلات شيري                     200 گرم

خامه                                1و 4/1پيمانه

شكر پودر شده                     4/1 پيمانه

 

طرز تهيه :

زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنیم و هر کدام از انها را با نیمی از پودر شکر بزنیم  به گونه ایی که سفیده از ظرف بیرون نریزد زرده و سفیده با هم مخلوط کنید  سپس قهوه و وانيل رو اضافه كنيد ، سپس ارد الك شده را را روي انها بريز د و شكلات رنده شده را نيز اضافه كنيد  مايه را در 2 ظرف دايره شكل به قطر 20 سانتيمتر بريزيد

در فر 180 درجه به مدت 25 الي 30 دقيقه طبخ نماييد، بعد از پخت كيك را 2 الي سه ساعت  كنارب بگذاريد( بعد از خنك شدن درون نايلون قرار دهيد تا خيلي خشك نشوند ) تا كاملا خنك شود

براي تهيه كرم قهوه مياني

تمامي مواد را با هم مخلوط مي كنيم و در روي يكي از كيك ها مي ماليم كيك بعدي را روي ان قرار مي دهيم

 

براي رويه سفيد كيك :

شكلات شيري و نصفي از خامه را درون كاسه ايي ريخته و به مدت 3 دقيقه در ماكرو ويو قرار مي دهيم تا شكلات كاملا اب شود اجازه مي دهيم تا خنك شود ، بقيه خامه رابا پودر شكر مخلوط مي كنيم  روي ظرف يخ قرا ر داده يا از چند ساعت قبل در فريزر مي گداريم با سرعت بالي هم مزن بم مي زنيم تا فرم بگيرد و روي كيك مي ماليم كيك را با تراشه هايي از شكلات تزيين مي كنيم بهتر است قبل ار سرو اين كيك در يخچال قرار بگيرد تا كاملا خنك شود

منبع  مجله taste شماره march 2007

 ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

تشکر نامه:

 

ممنونم از همه دوستای گلی که بهم زنگ زدن یا ایمیل زدن و یا تو کامنت ها جویایه حالم شدن..همین طور که می بینید قالب وبلاگم هم عینهو خودم عوض شده !....

از زینب عزیز و  از ترنم خوبم ..از اشکان خان ارجمند ..از فاطمه خانوم گل به همراه دخترانشون...از مرجان عزیزم ...از اقا مهرداد مهربان..از الینای نازنین ...از  مریم بانو...از کمند عزیز...از پروای مهربانم...از ندا خانوم...از ارتا گلم..از وروجک نکته سنجم ...از هلن نازنینم...از دلبرک مهربانم...از این اشنای غریب دوست داشتنی ..ازیاسمین ماهم ...از جناب مشیری... .....و الباقی دوسنان ممنونم

 

خدا رو شکر می کنم به خاطر وجود چنین دوستان مهربانی.........

 

 

 

 

 


برچسب‌ها: کیک ها
+ نوشته شده در  یکشنبه سی ام اردیبهشت 1386ساعت 15:46  توسط لاله محمودی  |