X
تبلیغات
عسل و شكر - پاپریکا Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

عسل و شكر

اموزش اشپزی و شیرینی پزی و برگزار کننده کلاس های اموزشی

 

 گرد پایریکا نوعی ادویه است که در اغلب غذا های مجارستانی و اروپای شرقی بکار می رود  عطر و رنگ قرمزی دارد

بسیار مشابه فلفل دلمه ایی است اما عطر قوی تری دارد و بر خلاف ظاهر غلط اندازش طعم تندی نیز ندارد این گرد را می توان جایگزین رب گوجه نمود خاصه برای کسانی که به ان حساسیت دارند

طرز تهیه مشابه پاپریکا در منزل:

چون در ایران پاپریکا تازه بدست نمی ایید و گرد ان نیز به سختی قابل تهیه است م می توان از فلفل دلمه ایی قرمز کمک گرفت به گونه ایی که فلفل را چند تکه کنید در تابستان بر روی یک صفحه مشبک قرار دهید در مجاورت افتاب بگذارید تا کاملا خشک شود ...در اسیاب بریزید و از ان استفاده کنید

در پست بعدی طرز تهیه گوالاش را خواهم نوشتد که در ان از پاپریکا استفاده خواهیم نمود

goulash.jpg


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و ششم فروردین 1386ساعت 20:27  توسط لاله محمودی  |