عسل و شكر

اموزش اشپزی و شیرینی پزی و برگزار کننده کلاس های اموزشی

 

 

آداب آرايش ميز براي ميهماني هاي رسمي:

 

راعايت نحوه ميز ارايي علاوه بر منوي غذا در اسايش ميهمان ها تاثير زيادي دارد.

 

به طور استاندارد براي هر ميهمان فضايي بين 60 تا 75 سانتيمتر بايد در نظر گرفته شود . فاصله بشقاب ها از لبه ميز 2.5 سانتيمتر است.

اگر تعداد مدعوين زياد است مي توانيد از قرار دادن فنجان ها و ظروف مخصوص دسر بر روي ميز خود داري كنيد و انها را در ميز كوچكي نزديك به ميز اصلي قرار دهيد.

 

از قرار دادن گلدان ها و يا شمع دانهاي بزرگ و بلند بر سر ميز كه مانع ديد ميهمان ها مي شود خود داري كنيد.

در كنار هم قرار دادن ميهمانها دقت لازم بفرماييد تا جو دلپذيري حاكم شود .

به جهت قرار گرفتن كارد و چنگالها در شكل زير توجه كنيد.

 

 

قاشق و چنگال دسر را در بالاي بشقاب قرار دهيد .

ليوان ها در گوشه سمت راست قرار داده مي شوند ،معمولا در يك ميهماني رسمي سه عدد گيلاس استفاده مي شود ، اولي براي آب ، ليوان بالا سمت راست براي شراب سفيد white wine و ليواني كه دقيقا جايش بالاي نوك كارد بايد باشد  مخصوص شراب قرمز است.

 

جاي دستمال سفره يا در مركز بشقاب و يا در سمت چپ چنگال ها است.

 

نمونه ایی از گیلاس های مورد استفاده :

آب خوردن!           شراب قرمز           شراب سفید        شامپاین

 


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  دوشنبه چهارم دی 1385ساعت 23:14  توسط لاله محمودی  |