X
تبلیغات
عسل و شكر Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

عسل و شكر

اموزش اشپزی و شیرینی پزی و برگزار کننده کلاس های اموزشی

ماکارنی رسمی

در سالهای اخیر با وجود رواج پیش از پیش  انواع متنوع پاستا ها و سس هاس خوشمزه و متنوع انها همجنان ماکارونی به همان شیوه ایی که مادر بزرگ ها برایمان می پختند برایمان دلچسب است ! ماکارونیی که چندان فرقی میان ان و استانبولی پلو با ان ته دیگ های خوش رنگ و ترد نمی یابی!!!


 بقیه در ادامه مطلب:


برچسب‌ها: اشپزی, غذا های فرنگی
ادامه مطلب
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و یکم بهمن 1387ساعت 13:8  توسط لاله محمودی  | 

کلاس تک جلسه ایی ولنتاین

خیلی خوبه اگر ادم بتونه به کسانی که دوستشون داره هدیه ایی رو بده که خودش اون رو تهیه کرده  این نشون میده که اون ادم چقدر واسه ما مهمه !

امسال می تونید تو هدیه هاتون کیک های ولنتاین و شکلات های خوشگل رو داشته باشید .

در تاریخ ۱۲ شنبه بهمن  ساعت ۱۰ صبح الی۱۲:۳۰

موارد اموزشی :

مافین ها ولنتاین

رویال ترافل

شکلات قلبی با لایه درونی

شکلات های طعم دار

هزینه کلاس : ۱۷ هزار تومان

نحوه ثبت نام : یا بصورت حضوری  در تاریخ ۱۰ بهمن از ۱۰ صبح الی ۴

 

یا واریز مبلغ از طریق دستگاه های خود پرداز و بانک به شماره حساب

۰۳۰۲۳۵۴۸۷۵۰۰۰ بانک ملی ایران    لاله محمودی

واریز از طریق دستگاههای خود پرداز از طریق شماره کارت

                 4185-0107-1211-6274

بانک اقتصاد نوین  به نام لاله محمودی

برای اطلاعات بیشتر با ۰۹۱۲۳۷۲۳۵۰۳ تماس حاصل فرمایید .

به علت تقاضای دوستان کلاس شماره دوی ولنتاین ( در صورت رسیدن به حد نصاب) در تاریخ جمعه ۱۸ بهمن ساعت ۳.۵ برگزار می شود ثبت نام یا به طریق حضوری و یا از طریق واریز مبلغ شهریه به حساب خواهد بود

عکس ترافل نارگیلی :

+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و ششم دی 1387ساعت 1:1  توسط لاله محمودی  | 

بالاخره تونستم اون دوربینی که دلم می خواست رو پیدا کنم و بخرم !  امیدوارم بعد از این بتونم عکس های بهتری رو توبلاگ ئاشته باشم

عکس چیز کیک قهوه  با تزیین خامه


کلاس های عسل و شکر

+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و ششم دی 1387ساعت 0:49  توسط لاله محمودی  | 

شیرینی کره ایی سوئدی

 xsb5mv1my71fc3medt9r.jpg

مواد لازم :

کره          ۲۲۰ گرم

ارد          ۱و ۴/۳ پیمانه

پودر شکر      ۲/۱ پیمانه

گردو اسیاب شده    ۱ پیمانه

وانیل                  ۱  ق چ

پودر شکر برای سرو

طرز تهیه :

فر را روی دما ۱۵۰ درجه گرم کنید

کره را با همزن بزنید سپس پورد شکر را اضافه کنید و بهم بزیند تا کرم رنگ شود گردو و وانیل را اضافه کنید با قاشق مخلوط کنید ارد را بی افزیید تا انجا که حالت خمیر نرمی بوجود بیایید

به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید

سپس گلوله هایی کوچکتر از گردو از ان بردارید و در سینی فر قرار دهید به کمک یک لیوان ان ها کمی پهن کنید به مدت ۱۲ دقیقه در فر بپزد تا کمی تغییر رنک دهند بعد از پخت بلافاصله روی انها کمی پودر شکر الک کنید


لینک های مرتبط:

انواع شیرینی ها


برچسب‌ها: شیرینی ها
+ نوشته شده در  سه شنبه دهم دی 1387ساعت 17:10  توسط لاله محمودی  | 

 

نظر به این که شب یلدا نزیکه با خودم فکر کردم یافتن چند تا ایده ساده باری تزیین هندوانه های شب یلدا خالی از لطف نیست .

تزیین کیک به صورت هندوانه :

یه تزیین هندونه ایی بسیار راحت :

تزیین هندوانه به شکل قوری:

تزیین به شکل باغچه :

 تزیین هندوانه بسیار ساده به فرم ماهی:

 


 لینک های مرتبط:

تزیین هندوانه شب یلدا

 


برچسب‌ها: تزیینات
+ نوشته شده در  دوشنبه هجدهم آذر 1387ساعت 20:50  توسط لاله محمودی  | 

با توجه به این که نارگیل در حال حاضر در بازارهای ایران فراون و به قیمت بسیار مناسبی فروخته می شه

این پست رو نوشتم تا بلکه مورد استفاده دوستان قرار بگیره

نارگیل:

میوه استوایی که در جنوب شرقی اسیا و امریکای جنوبی به وفور یافت می شود

به قول یکی از استادان ارجمندم نارگیل مثل گاو !!! می مونه ! چون از تمام قسمت های اون می شه استفاده کرد !

گوشت سفید درون ان مورد مصرف اشپزی و شیرینی پزی است .

اب درون نارگیل یک نوشیدنی بسیار مفید و نیرو بخش به حساب میاد

روغن نارگیل که در صنایه بهداشتی و ارایشی بکار می ره

از الیاف دور نارگیل برای تهیه طناب ها و .... و جدید یک سری ظروف رو دیدم که از پرس کردن این الیاف بوجود امده

مغز درخت نارگیل جوان که به ان قلب نخل و در جنوب ایران پنیر نخل می گویند بسیار خوشمزه و صد البته گران است که در اوردن ان باعث از بین رفتن کامل گیاه می شه .

و .....

 

چگونگی شکستن نارگیل :

۱- روش بدوی :

وقتی الیاف دور میوه را جدا کنید به یک پوسته سفت میرسید که سه سوراخ سیاه که ان را به صورت میمون تشبیه نمودند بر روی سر میوه وجود دارد  با استفاده از یک وسیله تیز دو عدد از این نقاط را سوراخ بفرماید و اب درون میوه را خارج کنید

با استفاده از چکش یا سنگ  یا هر وسیله مطلق به دوره پارینه سنگی میوه را خرد کنید و گوشت درون ان را بیرون بیاورید

۲- روش امروزی:

فر را در دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید .

میوه ایی را که اب دورن ان را به روش فوق خالی نموده ایید به مدت ۱۵- ۲۰ دقیقه در ون فر قرار دهید ملاحظه خواهید کرد که میوه کاملا ترک می خورد و و این پوسته سفت به راحتی از ان جدا می شود

لایه قهوه ایی چسبیده به ان را با کمک چاقو بتراشید یا چند لحظه درون فر قرار دهید تا به راحتی جدا شود گوشت سفید ان را رنده کنید و چند روزی در مجاورت هوا قرار دهید تا خشک شود سپس در کیک ها و شیرینی های خود استفاده کنید

 

 اب نارگیل :

همان مایع بی رنگی که درون نارگیل وجود دارد . معمولا اب نارگیل جوان ( سبز ) خوشمزه و مقوی است اما اب درون نارگیل رسیده طعم و عطر تندی دارد

اب نارگیل برزیلی از دیگر همتایان خود شیرین تر است.

 

شیر نارگیل :

گاه به اشتباه به اب نارگیل شیر نارگیل هم گفته می شود در حالیکه شیر نارگیل را میوان به صورت اماده تهیه نمود و یا در منزل ان را ساخت

برای تهیه شیر نارگیل گوشت یک عدد نارگیل را خرد کنید و درون مخلوط کن بریزد و رویش یک لیوان اب چوش بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا تمام گوشت نارگیل پوره شود صبر کنید تا خنک شود انکاه با استفاده از یک پارچه که بافت ریزی داشته باشد ان را صاف کنید .

 

 

 

 

هنر نارگیلی :

 

 


لینک های مرتبط:
دانستنی های اشپزی

شیرینی نارگیلی


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  سه شنبه دوازدهم آذر 1387ساعت 10:36  توسط لاله محمودی  | 

سوپ سبزیجات


برچسب‌ها: سوپ ها
ادامه مطلب
+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و هشتم آبان 1387ساعت 23:25  توسط لاله محمودی  | 

به علت پرسش های مداوم دوستان در مورد نحوه استفاده از خامه فرم گرفته  چند مرحله از این کار برای دوستان به نمایش گذاشتم .

قیف پارچه ایی یا نایلونی خامه پاش

ماسوره در اشکال مختلف

Decorating

ماسوره را درون قیف قرار دهید کاملا ماسوره را به بیرون بکشید تا کاملا محکم در جای خو د باقی  بماند

Decorating

سپس لبه ها را به بیرون برگردانید و با خامه یا کرم ان را پر کنید

Decorating

انتهای قیف را بپیچانید و خامه را به جلو هدایت کنید تا مطمئن شوید هوایی درون کرم شما وجود ندارد و کرم به صورت بکنواخت از ماسوره خارج می شود .

Decorating

یکی از متداول ترین نوع ماسوره ها ماسوره ستاره ایی یا شکوفه ایی است مه در سایز های مختلف وجود دارد که می توان با  ان اشکال زیر را ایجاد نمود

Decorating

 

Decorating

 

Decorating

 ماسوره برگ :

Decorating

 


لینک های مرتبط :

تزیین چند مدل کیک

لیست انواع کیک اموزش داده شده

 

 


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و دوم آبان 1387ساعت 23:35  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و دوم آبان 1387ساعت 14:14  توسط لاله محمودی  | 

لیست پلو های اموزش داده شده :

نخود پلو

مرصع پلو

رشته پلو

پلوی هندی گیاهی

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و یکم آبان 1387ساعت 23:54  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و یکم آبان 1387ساعت 23:43  توسط لاله محمودی  | 

ایا می خواهید پیتزا رو در حد یک حرفه ایی یاد بگیرید؟

برگزاری کلاس تک جلسه ایی اموزش پیتزا ها برای خانوم ها و اقایون در تاریخ ۲۳ آبان

 

اموزش پیتزا ایتالیایی . پیتزا الفردو .و پیتزای گیاهی

هرینه ثبت نام : ۱۵ هزار تومان

ساعت برگزاری کلاس ۳ -۵ بعد از ظهر

برای ثبت نام با تلفن ۰۹۱۲۳۷۲۳۵۰۳ تماس حاصل فرمایید .


کلاس های اموزشی عسل و شکر

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و یکم آبان 1387ساعت 20:8  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان 1387ساعت 22:26  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان 1387ساعت 21:57  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان 1387ساعت 17:52  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان 1387ساعت 17:41  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان 1387ساعت 17:35  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان 1387ساعت 17:21  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان 1387ساعت 17:2  توسط لاله محمودی  | 

این چند روزه بنا به دلایلی همش تو راه بودم ! محسور جادوی رنگهای پاییزی..

وقتی ناله های خرد شدنت

                                  زیر پای عابران نوای دل انگیز شد

 

چه فرقی میکند برگ سبز کدام درخت بوده ایی !


خواستم راجع به سرکه سیب بنویسم دیدم دوست گلم به تکمیل در اینجاکه دیدم نوشتن دوباره اش بی فایده است هر چند شخصا برای اطمینان کمی شکر نیز اضافه می کنم

دوستانی که به سرکه ها با طعم های مختلف علاقه منند شخصا سرکه خرمالو رو توصیه می کنم که سال گذشته از خرمالو های خانه پدری ساختم تقریبا به همین روش تهیه می شود توضیحش بماند برای فصلی که خرمالو فراوان شد!

و دیگر امسال بختمان را در این زمینه سنجیدم ! ببینیم ایا این شراب  شراب می شود یا سرکه!( از حق نگذریم این وبلاگ انتهورا جای جالبی است!)

 


برچسب‌ها: متفرقه
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و نهم مهر 1387ساعت 22:12  توسط لاله محمودی  | 

چند وقت پیش تو نت دنبال اشکال مختلف کیک به مناسبت های مختلف می کشتم تا رسیدم به این کیک ها خیلی برام جالب بود که برای طلاق هم مثل عروسی بخوان کیک سفارش بدن!

یه کیک عروسی چپه شده مثل یه زندگی چپکی شده!

بدون شرح!

http://bianys.com/system/files/images/Baking+by+design+Divorce+Cake+Specialty.png

بله!

جلل الخالق!

 http://www.narrativetherapy.com.au/blog/wp-content/uploads/2008/04/divorce-cookie.jpg


برچسب‌ها: کیک ها
+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و پنجم مهر 1387ساعت 0:14  توسط لاله محمودی  | 

با توجه به این که فصل بسیار مناسبی برای تهیه گوجه فرنگی است میتوان ان را به روش های زیر برای فصل زمستان ذخیره و نگهداری کرد .

 در ته گوجه فرنگی ها با چاقو یک شکاف به حالت ضربدر ایجاد کنید و گوجه فرنگی ها را درون اب جوش قرار بدهبدبه مدت ۳۰ ثانیه

سپس انها را درون اب سرد قرار داده و بعد از چند لحظه به راحتی پوست انها را جدا نمایید

گوجه ها را درون دستگاه غذا ساز قرار داده تا پوره شوند از رنده هم می توان استفاده نمود  

 

گوجه های پوره شده را درون قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بگدارید تا غلیط شود

سپس ان را یا درون کیسه ها مخصوص فریزر و یا ظروف یکبار مصرف بریزد و ور فریزر قرار دهید و در زمستان برای تهیه غداهایی مانند استامبولی ...املت ..یا برخی سس ها و خورش ها استفاده کنید


لینک های نه خیلی بی ربط :

توت فرنگی

نخود فرنگی

ذرت و روشهای طبخ ان

کدو و روشهای طبخ ان


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و یکم مهر 1387ساعت 14:8  توسط لاله محمودی  | 

چون دو باره سال تحصیلی شروع شده و لیلی بانوی ما شده کلاس دومی ! و دوباره نهار بردن ها  تغذیه بردن ها شروع شده ! یادمان امد که نگاهی بی اندازیم ببینم تا حال در این مورد چه ها نوشتیم ! که البته این لیست شامل عصرونها هم شد!

کوکو سبزی

سالاد الویه

سالاد ماکارونی

ساندویچ تن ماهی

ساندویچ تخم مرغ

ساندویچ پنیر و خیار و گردو

نان و سیر

پیتزا فوری

نان و کرم کره ایی

سس ( دیپ) عصرونه

املت فرانسوی

 نان تست فرانسوی

اسنک ژامبون و پنیر

+ نوشته شده در  جمعه پنجم مهر 1387ساعت 16:7  توسط لاله محمودی  | 

پودینگ شیر عربی

 89eb4agumgu7r117yqde.jpg

مواد لازم :

نشاسته ذرت                 2 ق غ

ارد برنج                        4/1 پیمانه

شیر                            4 و 2/1 پیمانه

شکر                           2/1 پیمانه

گلاب                           2 ق غ

عسل                          3 ق غ

بادام بدون پوست          3/1 پیمانه

پسته  ساطوری شده   3/1 پیمانه

 

 

طرز تهیه :

نشاسته وارد برنج را در نیم پیمانه شیر سرد حل کنید و کناری بگذارید

بقیه شیر را درون قابلمه نچسبی بریزید و بگذارید تا بجوشد  مخلوط نشاسته وشیر را اضافه کنید .

کمی که غلیظ شد شکر را اضافه کنید وقتی غلیظ شد ان رادرون ظرف مورذ نظر بریزد و در یخچال بگذارید

 

عسل را با گلاب و کمی اب داغ مخلوط کنید تا حالت شربت پیدا کند این مخلوط را روی پودینگ بریزید و رویش پسته و بادام بپاشید .

 

 View Raw Image" href="http://s4.tinypic.com/2rcso6w.jpg" class="thickbox">


لینک های مرتبط:

 اش رشته 

شله زرد  

 کلوچه خرمایی 

 


برچسب‌ها: دسرها
+ نوشته شده در  دوشنبه یازدهم شهریور 1387ساعت 22:41  توسط لاله محمودی  | 

کلاس تک جلسه ایی ویژه ماه رمضان

 زمان :پنج شنبه ۲۱ شهریور ماه ساعت ۳ ***توجه***  کلاس به تایخ ۲۸ شهریور ماه تغییر پیدا کرد

مکان : سعادت اباد

موارد اموزشی : حلوای ارد - حلوای خرما - لوز دارچین - شله زرد - فرنی قالبی

شهریه : ۱۵ هزار تومان

ظرفیت کلاس : ۱۰ نفر

برای ثبت نام با تلفن ۰۹۱۲-۳۷۲۳۵۰۳ تماس حاصل فرمایید

 

+ نوشته شده در  دوشنبه یازدهم شهریور 1387ساعت 22:28  توسط لاله محمودی  | 

توی این سه سالی که تو عسل و شکر نوشتم گاه گداری یه مطالب کاملا بی ربطی رو هم نوشتم ( البته بی ربط به اشپزی !) این رو هم بگذارید جز همون ها !

من عاشق شمع ام ! تو خوشحالی ها م شمع روشن می کنم ! تو نارحتی هام ..تو ...

این تزیین مشابه تزیینی که لیلی برای روز مادر واسه من انجام داد یعنی چسبوندن هر چیزی که به نظرتون خوشگل میاد روی شمع!!!!

می شه یک مقداری شن رنگی رو توی ظرف مورد نظر ریخت و به اندازه شمع های وارمر توش یه چالیه درست کرد و ...

می تونید از ظرف های خوشگل و یا حتی فنجان های کوچک برای درست کردن شمع استفاده کنید این برای میز های عصرونه یا میز های دو نفره رومانتیک خوشگل می شه !

teacup candles

شمع های کوچک مثل شمع های وارمر رو می تونید توی یک لیوان اب قرار بدید و اون ها خوشدشون توی لیوان شناور می مونند توی لیوان رو هم با میوه ها یا گل پر کنید

garden candles

 


 الباقی لینک های بی ربط:

تزیین دستمال سفره

 سرویس چایخوری

 طرح های اشپزخانه و کابینت


برچسب‌ها: تزیینات
+ نوشته شده در  شنبه نوزدهم مرداد 1387ساعت 13:54  توسط لاله محمودی  | 

اسموتی شاتوت و انبه  

به این قبیل نوشیدنی ها smoothie  گفته می شود  که یک نوشیدنی مخلوط  و خنک می باشد که دورن ان از انواع میوه ها و.... و بخصوص ماست استفاده می شود ..بر خلاف میلک شیک ها در ان از بستنی استفاده نمی کنیم و به همین دلیل می توان ان را جز نوشیدنی ها کم کالری و مفید دانست

View Raw Image" href="http://s4.tinypic.com/20po8d2.jpg" class="thickbox">

مواد لازم :

ماست  یخ زده         ۲/۱ لیوان

شاتوت          ۴/۱ لیوان

مانگو یا انبه خرد شده        ۲/۱ لیوان

شیر                ۴/۱ لیوان

چند برگ نعناع برای تزیین




برچسب‌ها: نوشیدنی ها
ادامه مطلب
+ نوشته شده در  جمعه یازدهم مرداد 1387ساعت 15:35  توسط لاله محمودی  | 


یکی از اگهی های تبلیغاتی ما که تو مجله دنیای تغدیه چاپ شد . !!!!!

View Raw Image" href="http://s4.tinypic.com/15hftlk.jpg" class="thickbox">


بستنی ها و نوشیدنی های تابستانی ما در ۶ صفحه در شماره ۳۸ ( مرداد ) دنیای زنان چاپ شد

هر چند که بنا به دلایلی اولین و اخر بار است که با این مجله همکاری می کنم ام از حق نگذریم عکس هایه خوبی چاپ شدند ! در این باره می تونید : بستنی موزی و بستنی البالو و پش ملبا و لیموناد و میلک شیک شاتوت و لیموناد رو بخوانید


برچسب‌ها: کلاس های اموزشی
+ نوشته شده در  دوشنبه سی و یکم تیر 1387ساعت 22:36  توسط لاله محمودی  | 

نان و کرم کره ایی

این دستور یکی از راحت ترین دستور هایی است که در اشپزخانه مادر بزرگ های استرالیایی پیدا می شد و امروز اون رو توی بسیار از رستوران های خوب می تونید بینید

4kn2ws1hnzfybbxp7ao.jpg

مواد لازم :

 

نان تست    4 عدد

کره          2 ق غ

شیر         1 پیمانه

خامه         2/1 پیمانه

کشمش      2/1 پیمانه

تخم مرغ   2 عدد

شکر        3 ق غ

وانیل و کمی جوز هندی رنده شده

 

 

طرز تهیه :

 

روی  نان ها کره بمالید و دو تا از انها را  کف ظرف بگذارید و کشمش ها را روی انها بریزید و بقیه نان ها را راوی ان قرار دهید

 

تخم مرغ ها را  با شکر بزنید و شیر و خامه را اضافه کنید وانیل و در صورت دلخواه جوز هندی را اضافه کنید این مخلوط را را روی نان ها بریزید و بگدارید تا 30 دقیقه بماند تا شیر جذب نان ها شود سپس ان را در فر 175 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید تا به رنگ قهوه ایی روشن در بیاید .

ان را معمولا گرم سرو می کنند

 

منبع کتاب : cooking the Australian way

 

 


برچسب‌ها: صبحانه, غذا های فرنگی
+ نوشته شده در  دوشنبه سی و یکم تیر 1387ساعت 20:17  توسط لاله محمودی  | 

الان فصل مناسبی برای خرید مانگو یا همون انبه است برای اطلاع از خواص دارویی ان می توانید اینجا  را ببینید .

فقط من هر چی کتب مختلف و سایت ها رو گشتم نفهمیدم چرا ما به مانگو می گیم انبه ! اگه کسی اطلاع دقیقی دارم خوشحال می شم راهنمایی بکنه .

یکی از بهترین روش ها رو برای بریدن مانگو :

Mango

سپس با استفاده از یک چاقوی تیز مانند شکل بر روی ان شیار هایی ایجاد نمایید

Mango

با کمک دست ان را به سمت بیرون بفشارید تا شیار ها از هم باز شوند

Mango

 

با استفاده از یک چاقوی کوچک گوشت مانگو ها را از پوست ازاد کنید

Mango

روش دو م : انبه ها را پوست بکنید  و برش بدهید و پره پره ببرید

Mango

با این پره ها می توانید سالاد میوه درست کنید و یا حتی در تهیه انواع تارت ها از ان کمک بگیرید

Mango

 مانگو برشته شده همراه با سس :

Grilled Mango Blossom


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  جمعه بیست و یکم تیر 1387ساعت 13:53  توسط لاله محمودی  | 

دسر شکلاتی

یه دسر خیلی اسون و راحت که برای پذیرایی ساده  عصرونه خیلی به درد می خوره

View Raw Image" href="http://s3.tinypic.com/ih1eeu.jpg" class="thickbox">

مواد لازم برای 4 نفر   شکلات       150 گرم خامه سفت    150 گرم عرق بهار نارنج     1 ق   طرز تهیه : خامه را درون ظرف ضخیمی بریزید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید بهم بزنید تا بجوش بیاد سپس شکلات ها و بهار نارنج رو اضافه کنید حدود 1 دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید تا شکلات ها ذوب شوند و کرم غلیظ شود سپس کرم را درون ظرف های سرو بریزید و در یخچال قرار دهید تا خوذش رو بگیره لینک های مرتبط :   پودینگ شکلاتی تارت شکلات میلک شیک دسر خامه و قهوه  
برچسب‌ها: دسرها
+ نوشته شده در  پنجشنبه ششم تیر 1387ساعت 13:31  توسط لاله محمودی  | 

کلاس تک جلسه ایی اموزش نان در تاریخ ۲۰ تیر ماه برگزار می شود

 نان شیرینی شکلاتی:

نان کدو حلوایی :

نان شیرمال:

علاقه مندان به شرکت در این جلسه می توانند با شماره ۰۹۱۲۳۷۲۳۵۰۳ تماس حاصل فرمایند ...برگزاری کلاس بعدی نان ۳ ماه بعد خواهد بود .

موارد اموزشی : نان پایه ...نان شکلاتی ..دونات  و ....

+ نوشته شده در  چهارشنبه پنجم تیر 1387ساعت 17:55  توسط لاله محمودی  | 

دیدن جند تا سرویس چایخوری خوشگل خالی از  لطف نیست

من عاشق این سرویس شدم ! خلاقیت فوق العاده ایی درونش نهفته!!!

Coffee Set by Saenger Porcelain

یا این سرویس چای سرامیکی به سبک ژاپنی :

 

 

یک سرویس نقره جواهر نشان !!!!

یه سرویس ساده  مدرن در عین حال زیبا :

 
 

 
 
این هم یه کتری چای خوش طعم  با عطر هیزم و بوی دریا ! یه شب رویایی کنار ساحل ....جای همگی خالی !
View Raw Image" href="http://s3.tinypic.com/nofoyw.jpg" class="thickbox">

برچسب‌ها: تزیینات
+ نوشته شده در  شنبه بیست و پنجم خرداد 1387ساعت 18:25  توسط لاله محمودی  | 

این بستنی بسیار خوشمزه ایده مناسبی برای بعد از ظهر های تابستانی است ...بخصوص اگه ادم چند تا موز رسیده داشته باشه که ندونه باید باهاشون چی کار کرد !

View Raw Image" href="http://s3.tinypic.com/n3adky.jpg" class="thickbox">

مواد لازم : برای بستنی موزی :

پوره موز      2 لیوان ( حدودا 4 -5 عدد موز متوسط )

خامه            1 لیوان

شکر            3 ق

وانیل  کمی

بادام زمینی تست شده  در صورت دلخواه

 

طرز تهیه :

پوره موز ها را با خامه و شکر  و وانیل مخلوط کنید این مخلوط را یا درون بستنی ساز بریزد و یا درون فریزر قرار دهید و بعد از یک ساعت هر نیم ساعت یکبار بیرون بیاورید و بهم بزنید تا بعد از 3 الی 4 ساعت بستنی شما اماده شود

برای سرو این بستنی می توان ان را با بادام زمینی تست شده تزیین نمود و سرو کرد .

الباقی بستنی ها بماند برای کلاس های حضوریمان!

برای عکسش باید از خانوم شفیعی دوست گلم که عکاس حرفه ایی هستند به همراه همسر ارجمندشون تشکر کنم  بزودی چند تا از عکس های فوق العاده ایشون رو براتون می زارم .....


چند عکس بستنی به عنوان ایده :

بستنی با سس و  تزیین کارامل :


لینک های مرتبط :

بستنی توت فرنگی

پش ملبا


برچسب‌ها: بستنی
+ نوشته شده در  شنبه یازدهم خرداد 1387ساعت 11:54  توسط لاله محمودی  | 

کلاس های اشپزی بین المللی و قنادی حرفه ایی ما به این صورت برگزار می شود

هر دوره ۱۰ جلسه ایی ۳۰ غذا ی عالی و کابردی اموزش داده می شود

مانند اشپزی ایرانی ..ترک ...عربی ..ایتالیایی ..فرانسوی ...هندی .. مدیترانه ...چین ...مکزیک ...اسپانیا

روسی ...اسکاندیناوی ...و ..

برای اطلاعات بیشتر با ۰۹۱۲۳۷۲۳۵۰۳ تماس بگیرید کلاس ها به صورت تک جلسه ایی نیز برگذار می شوند .

زمان کلاس ها :

روز های زوج و فرد

هم صبح و هم عصر ها

چیکن کوردن بلو ( فرانسوی )

Chicken Cordon Bleu

تورتیلا و سالسا ( پیش غذا مکزیکی ):

Corn Chips with Salsa & Sour Cream

کاری ماسالا ( هندی )

View Raw Image" href="http://s3.tinypic.com/2lka9kw.jpg" class="thickbox">

غذا های عربی:

 

 

 

 این هم عکس هایی که افسانه جون  با دوربینشون پنج شنبه ۲۶ اردیبهشت از موارد اموزشی گرفتند و فرستادند ازشون ممنونم

تورتیلا با سس چیلی

View Raw Image" href="http://s3.tinypic.com/99dwck.jpg" class="thickbox">

سوفله سیب زمینی

View Raw Image" href="http://s3.tinypic.com/n4xrfo.jpg" class="thickbox">

 

+ نوشته شده در  چهارشنبه هجدهم اردیبهشت 1387ساعت 15:27  توسط لاله محمودی  | 

بهار فصل بسیار مناسبی برای تهیه و نگهداری برخی سبزیجات است که سایر فصول یا قابل دسترسی نیستند و یا تهیه انها به راحتی میسر نیست


 

 نخود سبز یا نخود فرنگی مختص این فصل می باشد که فریز نمودن ان با دیگر سبزیجات متاوت است برای این که در اثر سرما رنگ و بافت ان دچار تغییر نشود باید ان را قبل از فریز نمودن انزیم زدایی نمود به این روش که :

متناسب با مقدار نخود ها اب را درون دیگی ریخته به روی اتش به جوش بیاورید سپس نخود ها را دورن ان ریخته و به مدت 1 دقیقه صبر کنید سپس انها را ابکش کنید و با اب بسیار سرد شستشو دهید یا درون اب سرد بریزد دو باره ابکش کنید متاسب با مقدار مورد نیاز خود درون کیسه های فریز قرار دهید و فریز کنید

  • برای ان که رنگ نخود فرنگی ها سبز درخشانی باقی بماند قبل از ابکش کردن حدودا 4/1 ق چ جوش شیرین به اب اضافه کنید
  • برای باقالی نیز باید از همین روش استفاده شود با این تفاوت که مدت مکث به جای یک دقیقه سه دقیقه می باشد

 

نخود فرنگی همنان گونه که ا ز لقب فرنگی اش پیدا است بومی اشپزی ایرانی نیست در کتابی زاد گاه این گیاه را سوریه یا ترکیه امروزی خواندم اما همکنون در اغلب جهان ان را یا به صورت تازه و یا کنسرو شده و یا حتی خشک شده ان را مصرف میکنند


لینک های مرتبط:

نخود پلو

پلوی هندی گیاهی

سالاد الویه

کدو و روشهای طبخ ان

ذرت و روشهای طبخ ان


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  دوشنبه شانزدهم اردیبهشت 1387ساعت 18:40  توسط لاله محمودی  | 

چون دوباره داره فصل  توت فرنگی می شه و این میوه فوق العاده خوشمزه جون میده تا باهاش کیک و دسر و مربا و بستنی درست بکنند چند تا از پست هایی توت فرنگی قبلی رو خدمت دوستان یاد اوری می کنیم !

بستنی و توت فرنگی :

 


لینک های مرتبط :

مربای توت فرنگی

میلک شیک توت فرنگی

یخ های زیبا

 بستنی توت فرنگی

پش ملبا


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  جمعه سیزدهم اردیبهشت 1387ساعت 11:2  توسط لاله محمودی  | 

دیروز تولد لیلی بانو بود٬ ۷ ساله شدند........

تا شب تولدش   به عالمه ایده و نظر داشت واسه کیکش بلاخره لیلی پیروز شد و ما تازه

ساعت ۱۰ شب دست به کار شدیم توصیه می کنم دوستان بگذارند کیکشون حداقل ۴- ۵ ساعت بمونه بعد تزیین اش کنند حتی اگه لیلی شون خیلی اصرار کنه!

کیک باربی !

پایه کیک ٬ کیک اسفنجی . با حامه فرم گرفته که کمی رنگ صورتی به اون اضافه شده تزین شده

این هم بانوی اردیبهشت ! و کیک تولدش

 

این هم یه کاپ کیک تزیین شده خیلی پرکار!!!!

 

+ نوشته شده در  سه شنبه دهم اردیبهشت 1387ساعت 0:53  توسط لاله محمودی  | 

 

Marination مارینه نمودن یا مزه دار کردن پروسه ایی است که طی ان یک ماده غذایی به سس مارینه اغشته می شود تا بعد از پخت طعم بهتری پیدا کند

در اغلب سس های مارینه یک عامل اسیدی مانند ابلیمو و یا سرکه و یا پیاز و یا شراب و یا سویا سس  و یا گوجه فرنگی و یا ماست .. .. وجود دارید و دیگر عامل موجود در این سس ها روغن است که با توجه به نوع ماده مارینه شونده می توان از اغلب روغن هایی گیاهی مایع استفاده نمود ماده دیگر ادویه جات و سبزیجات معطر است که نقش مهمی در طعم دادن به مواد غدایی را ایفامی کنند

مواد زیادی را می تاون مارینه نمود مانند اغلب گوشت های قر مز  و کوشت ما کیان و ماهی ها و برخی سیزیجات ....

 

 

ایا می توان ماهی را مارینه نمود ؟

بله اما مارینه نمودن ماهی باید مدت زمان بسیار کمتری نسبت گوشت داشته باشد زیرا اسید موجود در سس مارینه باعث اسیب به پروتین ها شده و ماهی بعد از پخت حالت خمیری ما نند پیدا میکند

برا ی اغلب ماهی نهایت این زمان 30 دقیقه می باشد بجز ماهی های ما نند سالمون و ماهی تن که می توان زمان مارینه شدن را به 1 ساعت افزایش داد

 

 سس برای مارینه نمودن ماهی :

 

روغن زیتون  4/1 پیمانه

سیر ساطوری شده   1 حبه

فلفل                     4/1 ق چ

سویا سس               1 ق ع

پیاز خرد شده           1 عدد متوسط

اب یک عدد لیمو

نعناع خرد شده    مقداری

 

تمامی مواد را با هم مخلوز کنید  ماهی را نمی ساعت درون ان بخوابانید سپس طبخ نمایید این سس برای کباب نمودن ماهی نیز بسیار مناسب است .

 

 

 


لینک های مرتبط:

کباب قزل الا

 


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  شنبه هفتم اردیبهشت 1387ساعت 16:58  توسط لاله محمودی  | 

چون کار با خامه های صبحانه معمولی کار چندان اسانی نیست دوستان می تواد از این به بعد خامه فرم گرفته قنادی رو از  اموزشگاه ما تهیه کنند ...کار با اون بسیار راحت و اماده مصرف می باشد


برچسب‌ها: دانستنی ها, کیک ها
+ نوشته شده در  سه شنبه سوم اردیبهشت 1387ساعت 11:33  توسط لاله محمودی  | 

دسر پش ملبا یک دسر کلاسیک است که در سال 1892 یا 1893 توسط برزگترین سر اشپز فرانسه یعنی مرحوم اسکوفیه در هتل ساوی لندن ابداع شد و به نلی ملبا خواننده اپرا ( 1861- 1931) بعد از اجرا اپرایLohengrin  تقدیم شد . در ابتدا این دسر یه صورت دو هلو بود که میان انها با بستنی وانیلی پر شده باشد و یک سر قو که از بستنی یا یخ تراشیده شده بود و در حقیقت هلو ها حکم بال قو را داشتند و روی انها شکر پاشیده شده بود . اما بعد ها این دسر به این گونه  تغییر پیدا کرد که روی بستنی وانیلی را با هلو های پخته شده با شکر را قرار می دهند و روی انها سس تمشک که به سس ملبا معروف است ، می ریزند . امروزه این دسر را در اغلب رستورن ها و کافی شاپ های جهان می توانید میل کنید .

View Raw Image" href="http://s3.tinypic.com/1on7tv.jpg" class="thickbox">

مواد لازم :  شکر           2/1 لیوان اب               2 لیوان هلوی رسیده پوست کنده شده 4 عدد وانیل          کمی تمشک          500 گرم بستنی وانیلی     2 لیوان پودر شکر         2/1 لیوان   طرز تهیه : اب و شکر و وانیل را را درون دیگ ضخیمی بریزد و روی حرارت قرار دهید تا جوش اید سپس هلو ها  خرد شده را درون شربت قرار دهید  و حدود 5 تا 10 دقیقه بپزد  هلو ها را از شربت خارج کنید کنار بگذارید تا خنک شوند تمشک ها را دورن دستگاه  غذا ساز بریزد تا پوره شود سپس پوذر شکر را اضافه کنید  بستنی ها را درون ظرف مورد نظر بریزید و روی ان هلو ها را قرار دهید و سس تمشک را بریزید و سرو کنید بنده هیچ تناسبی میان خانوم ملبا و هلوی پوست کنده ندیدم! شاید به چشم جناب اسکوفیه چنین امده !!!!    

 


لینک های مرتبط:

پودینگ شکلات

کافه گلاسه

دسر خامه و قهوه

یخ های زیبا

بستنی توت فرنگی


برچسب‌ها: دسرها
+ نوشته شده در  یکشنبه یکم اردیبهشت 1387ساعت 19:16  توسط لاله محمودی  | 

 

اسفند امسال من به شدت گرفتار بودم ...اسباب کشی و یک سری مشکلات که به حمد الله حل شدند با عث شد تا تو بلاگ نویسی کمی تنبل باشم !

با این وجود امیدوارم که سال بسیار خوبی برای همه دوستان باشه و سالم و سلامت در کنار خانواده هاشون نوروز خوبی رو داشته باشند


لینک های مرتبط:

رشته پلو

کوکو سبزی

لیست شیرینی های اموزش داده شده

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و هشتم اسفند 1386ساعت 18:16  توسط لاله محمودی  | 

حالا  که تخم مرغ رنگی اینقده مشتری داره ! این شما و این هم شماره ۳ ! اگه پست نوشتن اینجوری باشه ! منم هم هر روز پست جدید می زارم والا!!!

Egg-ceptional

اینها رو یا با همون تکنیک رنگ پرانیدن به وسیله مسواک یا با نقاشی می شه درست کرد!

یا با ته مداد ! خیلی اسون طرح می اندازیم

این تخم مرغ ها رو بیند چقده خوشگلن!

ساختشون بی نهایت اسونه روی اونها نخ یا روبان و یا عکس برگردون ستاره ایی می چسبونید درون رنگ فرو  می کنید و بهد از این که خشک شد روبان ها را باز می کنید :


لینک های مرتبط:

تخم مرغ رنگی 2

تخم مرغ رنگی 1

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و یکم اسفند 1386ساعت 21:32  توسط لاله محمودی  | 

این مدل کوکوی سبزی هم خیلی خوشمزه است هم برای پیک نیک و مسافرت گزینه بسیار مناسبیه ...بعضی وقتها که لیلی نهار مدرسه رو دوست نداره اینو به عنوان نهار می بره مدرسه البته یه جوری که با ذائقه خودش جوره ! یعنی با زیتون و جوانه !!

مواد لازم :

سبزی کوکو پاک شده و خرد  شده ۴۵۰ گرم ( یعنی یکی از همین بسته های کوچک اماده موجود در ایران )

تخم مرغ          ۴ الی ۵ عدد

ارد                  ۱ ق غ

بیکینگ پودر       ۴/۱ ق چ

گردو و زرشک  در صورت دلخواه

نمک و فلفل

نان باگت حدودا ۳ عدد

طرز تهیه :

نان ها را حلقه حلقه ببرید و خمیر وسط اون ها رو در بیارید

سبزی را با ۴ عدد تخم مرغ مخلوط کنید اگر همچنان مایه شما سفت بود تخم مرغ بعدی را اضافه کنید و مخلوط کنید نمک و ادویه را بی افزایید سپس ارد و بیکینگ پودر و زرشک و گردو خرد شده را اضافه کنید

در تابه ای بزرگ کمی روغن بریزید اگر روغن شما زیاد باشد تمام روغن توسط نان ها جذب می شود و جندان وش طعم نخواهد شد فقط در حدی که تابه کمی چرب شود روغن اضافه کنید وقتی که روغن داغ شد نان ها را درون تابه قرار دهید و با قاشق از مایه کوکو درن نان ها بریزید وقتی یک سمت ان سرخ شد برگردانید تا سمت دیگر نیز برشته شود 


لینک های مرتبط:

ساندویچ تخم مرغ

ساندویچ تن ماهی

سالاد الویه

پیتزا فوری


برچسب‌ها: غذا های سنتی, ساندویچ ها, اشپزی
+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم اسفند 1386ساعت 13:24  توسط لاله محمودی  | 


صبح از خواب پا می شی ..کسل و خواب الود پیش خودت می گی عجب روز نحس و . ایه ، صبحونه نخورده از خونه می زنی بیرون حس می کنی همه بار اسمون رو دوشته به اسمون ابری  ومه گرفته یه فحش ناموس نثار می کنی!( مهم نیست اسمون که خواهر مادر نداره !) 5 دقیقه منتظره تاکسی می شی هی غر می زنی که ای بابا ! چی می شد ما هم یه ماشین داشتیم و .... سوار ماشین که می شی یه پیکان قراضه ! 200 متر جلوتر می زنه به  یه ماشین دیگه پیاده  می شی و در تاکسی رو محکم می کوبی و اونم داد می زنه هوی ! تو هم یه چیزی بارش می کنی و ....... و الباقی بز بیاریا! رفقیت زنگ می زنه : تولد فلانی دعوتیم به یه رستوران پاشو بریم پیش خودت می گی یه هم چون روز گ ... روز به دنیا اومدن بود  ؟می پیچ اونیش و میری خونه حوصله اشپزی نداری یه کنسرو بد مزه رو می خوری و .......اتمام یه روز نحس!

#####

صبح از خواب پا می شی و چای دارجیلینگ اعلا و نون و پنیر لیقوان ...از خونه می زنی بیرون چه نور ملایمی ! چه اکسیژنی ! چند تا نفس عمیق می کشی ! می ایستی کنار خیابون منتظر تاکسی ! پیش خودت می گی همه ماشین ای خیابون ماله منه ! این همه هم راننده! ...با لبخند یه پیکان قراضه رو انتخاب می کنی!! به راننده می گی سلام و صبح بخیر ! نیگاهش پر خستگی اییه ...200 متر جلوتر می زنه به یه ماشینه ! می گی خوب پیشامده! پیش میاد شما خودتو ناراحت نکن و ..... عصر رفقیت زنگ می زنه می گه ننه بزرگ فلانی مرده پیش خودت می گی اخه امروز هم روز مردن بود ! می گه شب مراسم و شام فلان رستوران دعوتیم .می گی باشه اومدم ! موقع شام ..به رفیقت میگی این شتر پدر سوخته از کجا افتاد رو ننه بزرگ شما و ..

 

حالا ! این همه اراجیف نوشتم که بگم تنها تفاوت این دو داستان درخوردن  صبحانه بود و خواب خوب شب!!!!

دو سه روز بود خیلی کسل بودم وقتی امروز به قول لیلی دو سه تا تخم مرغ خورشیدی با بربری ( جای دوستان خالی ) خوردم سر حال اومدم!!!

 

 


لینک های مرتبط :

کره های طعم دار

تست فرانسوی

املت فرانسوی

+ نوشته شده در  پنجشنبه شانزدهم اسفند 1386ساعت 22:52  توسط لاله محمودی  | 

نزدیک شدن عید گفتیم یه کم حال و هوای نوروزی به اینجا بدهیم نتیجتا مثل ژارسال کمی راجع به تخم مرغ شب عید صحبت خواهیم کرد

یه تزیین فوق العاده ساده خصوصا برای بچه ها استفاده ار کاموا و مقوا که اون ها رو به شکل چشم و بینی بریده باشید

Materials

 روکش تخم مرغ ها با استفاده از کاغذ های رنگی :

Materials

بقیه در ادامه مطلب


لینک مرتبط:

تخم مرغ رنگی 1

تخم مرغ رنگی 3


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  پنجشنبه شانزدهم اسفند 1386ساعت 22:37  توسط لاله محمودی  | 

کاپ کیک

با احترام باز گشایی مجدد اموزشگاه غسل و شکر را خدمت دوستان علاقه مند   اطلاع می رساند

از همکنون می توانید برای ثبت نام و تعیین روز های کلاس خود باشماره تلفن : 09123723503 تماس بگیرید

مکان اموزشگاه سعادت اباد

اغاز ترم جدید  فروردین  87

 

به مناسبت  افتتاح و شروع مجدد اموزش ، شهریه کلاس با تخفیف ویژه محاسبه می گردد

شما می توانید از کلاس های تک جلسه و یا ویژ ه اموزشگاه مانند کلاس اموزش نان و کلاس تزیین حرفه ایی کیک ها و کلاس شکلات و دوره حرفه ایی نوشیدنی های کافی شاپی بهره ببربد .

 

** منتظر سورپرایز ما در اواخر فروردین باشید ! برای اطلاع سریعتر از اون می توانید در خبر نامه بلاگ عضو شوید **

Click for Full Size View


 

 

برای دوستانی که مکررا راجع به دوره های اموزشی من سوال می پرسند :

اگر مایل به شرکت در این کلاس ها هستید می تونید با ایمیلم تماس بگیرید یا ایمیلتون رو بگذارییدیا با شماره تلفن . ۰۹۱۲۳۷۲۳۵۰۳تماس بگیرند

کلاس ها بصورت نیمه خصوصی یعنی ( ۳ الی ۴ نفره ) تشکیل می شه..هر جلسه ۳ دستور کامل کار می شه ..

روز های  اشپزی...اشپزی مون شامل دو تا غذای اصلی از ملل مختلف مانند ( ترک ٬ مدیترانه ٬ عرب ٬ فرانسه ٬ ایتالیا٬ ......حتی ایران)و یک اردور یا سالاد یا سوپ خواهد بود در کنار اینها پیچیدن دستمال سفره ها رو بصورت رایگان یاد خواهید گرفت.

هزینه شیرینی پزی ۱۰۰ هزار تومان برای ۱۰ جلسه مدت کلاس ۲ماه و نیم

هزینه اشپزی ۱۵۰  هزار تومان برای ۱۰ جلسه و مدت کلاس دو ماه و نیم

مکان : سعادت اباد - میدان کاج ....

گاهي كلاس هاي تك جلسه ايي نيز برگذار مي شود مانند كلاس نان ٬.....

تاريخ كلاس تك جلسه ايي ما :

كلاس نان                   

کلاس نوشیدنی های کافی شاپی تک جلسه ایی      

کلاس تزئین حرفه ایی کیک های تولد با خامه و مارزیپان و فوندات و کرم های ایسینگ و رویال  ....

کلاس   تک جلسه ایی شکلات ها

lemon_pie.jpg

 

 

+ نوشته شده در  دوشنبه سیزدهم اسفند 1386ساعت 22:34  توسط لاله محمودی  | 

 

( توی تصویر میخک و دارچین و فلفل دانه و ..)

امروز دلم برات تنگ شده بود وقتی با لیلی از جلوی خونه قدیمی ات گذ شتم ...واسش از خاطراتم با تو صحبت کردم ..وقتی رفتی ! گریه می کردم ! نه برای تو واسه خودم واسه دلتنگی هام ..که وقتی دلم واست تنگ می شه چه کار کنم! بوی زعفران ، هنوز تو رو یادم میاره ، یادته وقته یه سبد پر فلفل می ریختی تو دامنم و با یه نخ و سوزن می دادی دستم و توی باغ زیر الاچیق می نشستم و فلفل ها رو نخ می کردم ..یادته ؟ وقتی یه مشت ادویه می گذاشتی تو دستم و می کفتی اسمشون رو بگو وقتی مجبوزم می کردی میخک رو بزارم لای دندونم و می گفتی می بینی چه تلخه ؟ ببین چه بلای سر گوشت میاره ؟

با انگشت حلوا از تو سینی بر میداشتی و می زاشتی تو دهنم و می گفتی احمد شاه به پدرت گفته بود مزه غذا از سر انگشتان ادم شروع می شه .!

اسفند ماه بوی تو رو داره ! بوی بهار ! بوی نون برنجی ها و نون پنچره ایی هات  وقتی باقلوا ها رومیدادی تا من ببرم و می گفتی هیچ کس مثل لاله اونا و قشنگ نمی بره قند تو دلم اب می شد ...

 

دست بند فیروزه تو بعد این همه سال هنوز  تو دستمه ....

 

 

زیره و سیر و زدچوبه و فلفل ...هاون و اب به میزان لازم !!!

+ نوشته شده در  شنبه یازدهم اسفند 1386ساعت 21:28  توسط لاله محمودی  | 

دو سه شب پیش رفتم سینما !شخصا نشان زرشک بلورین رو به این فیلم فوق العاده اعطا می کنم ! تنها مورد دلچسب تو سینما یه بسته بزرگ ذرت بو داده بود! .....بعضی وقتها دور هم نیشستن و به یه بهانه ایی فیلم دیدن و تنقلات خوردن خیلی دلچسبه! حاضرم روز واقعه رو برای بار 18  ام ببینم اما  فیلم اون شبی رو نه!

 

این شما و این هم ذرت بو داده !( خودم بقیه اسم هاشو بلدم !  خودتونو خسته نکنید!)

 

 

مواد لازم برای 8 نفر و یه فیلم پر هیجان ! پلیسی عشقی حادثه ایی!!!

 

روغن مایع       2 ق

ذرت خشک      2/1 پیمانه

پودر چیلی یا فلفل قرمز تند بیچاره کننده    2/1 ق چ

پودر زیره سبز                                      1 ق چ

نمک                                                   1 ق چ

رنده پوست لیمو                                     1 ق غ

لیمو تازه                                               2 تا

 

طرز تهیه :

یک قاشق از روغن را در دیگ جا داری گرم کنید سپس ذرت ها را اضافه کنید  درب قابلمه را حتما بگدارید و و ان را ارام ارام تکان دهید یواش یواش صدای ترکیدن ذرت ها را خواهید شنید تا جایی ادامه دهید که فاصله ترکیدم ذرت ها زیاد شود حدودا ( 5-6 دقیقه )

بقیه روغن را با ابلیمو ها و پوست ذرت ها و ادویه و نمک  مخلوط کنید و روی ذرت  داغ بریزید و بهم بزنید و نوش جان کنید .

 

 

 

 


لینک  مرتبط :

تخمه کدو بو داده

کورن فلکس خانگی

+ نوشته شده در  جمعه دهم اسفند 1386ساعت 16:48  توسط لاله محمودی  | 


تارت سیب و کارامل یه دسر فرانسوی بسیار خوشمزه است  که دوستان می تونند اموزش اون رو در اموزشگاه عسل وشکر ببینند

Click for Full Size View

 

 


لینک های مرتبط :

کلاس های اشپزی عسل و شکر

عکس تارت گیلاس

عکس چیز کیک

+ نوشته شده در  یکشنبه پنجم اسفند 1386ساعت 21:31  توسط لاله محمودی  | 

مطالب جدیدتر
مطالب قدیمی‌تر