عسل و شكر

اموزش اشپزی و شیرینی پزی و برگزار کننده کلاس های اموزشی

میلک شیک مانگو یا انبه

 

p4stfgjj505kuwf9gj9a.jpg

 



برچسب‌ها: نوشیدنی ها
ادامه مطلب
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و هفتم اردیبهشت 1389ساعت 17:15  توسط لاله محمودی  | 

اوابل اردیبهشت تولد لیلی بانو است  مثل همیشه برنامه ریزی های فضاییه لیلی واسه تولدش و دعوت دوستاشو شنیدن غرغر ۱۶ تا بچه ۸ ساله و ........

خلاصه این هم کیک تولدش :من می خاستم خر شرک رو روش بزارم اما زورم به لیلی نرسید و اخر سر با عروسک فیونا قضیه ختم به خیر شد

تزیین کیک: بیار ساده است سه عدد کیک پایه ایی اسفنجی گرد در سه سایز مختلف که باید روی هم قرار داده بشوند تا حالت کوه رو ایجاد کنند کمی شکلات سنگی به عنوان سنگ های کوه و خامه سبز برای سبزه ها و ژلاتینه ابی  به عنوان ابشار

 

 

img_1627.jpg

+ نوشته شده در  جمعه بیست و چهارم اردیبهشت 1389ساعت 13:34  توسط لاله محمودی  | 


هر چند دیر اما همچنان سال نو مبارک !

و اما اصل ماجرا که عیدی عسل و شکره! مافین سالم و خوشمزه ایی با طعم موز و شکلات


مواد لازم :

ارد                           ۱و ۴/۳   پیمانه

بیکینگ پودر                 ۱و ۴/۱ ق چ

تخم مرغ                       ۱ عدد

روغن مایع ترجیحا کنولا     ۴/۱ پیمانه

موز رسیده                    ۳ عدد

شکر                          ۴/۳ پیمانه

وانیل                           کمی

چیپس شکلات سفید    ۱ پیمانه

مواد رویه :

شکر قهوه ایی    ۳/۱

کره                  ۲ق غ

ارد                   ۲ ق غ

 

طرزتهیه :

ابندا مواد رویه را اماده می کنیم شکر و ارد و کره را با نوک انگشتان مبارک خود مخلوط نموده تا حالت شن مانند پیدا کنند

فر را روی دمای ۱۹۰ گرم کنید

۱۲ قالب مافین را کاغذ بی اندازید

در کاسه ایی بزرگ تخم مرغ و شکر را بهم بزنید و وانیل و روغن را بی افزایید حال موز های رسیده را با کمک چنگال له کرده و به مواد فوق اضافه کنید

ارد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط نموده و به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید تا هیچ ارد گلوله شده ایی باقی نماند سپس شکلات ها را اضافه کنید  و با قاشق درون قالب های مافین بریزید

و از مواد رویه روی هر کدام بپاشید

به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که مرکز مافین ها سفت شود بپزید


 لینک:

هر که ما رو لینک کرده و ما لینکش نکردیم

هر که ما رو نمی خواد لینک کنه و می خواد ما لینکش کنیم ! فقط خبرکنید

کلا لینکیییه( بجز وب های تبلیغاتی)


لینک های مرتبط:

 لیست شیرینی های اموزش داده شده

مافین البالو


برچسب‌ها: کیک ها, صبحانه
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و سوم فروردین 1389ساعت 15:41  توسط لاله محمودی  | 

ولنتاین همگی مبارک امیدارم امروز بهتون خوش بگذره و لحظات خوشی رو خاطرات عمرتون اضافه کنید

 

 dx6nrav3iygp02uoda4q.jpg

بعد مدتها جدا ولنتاین بی نظیری داشتم با این که بینی ام شکسته و تو گچه!!! اما خودم خوبم ! یعنی عالی ام!

و خلاصه : نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار!   این مصرع وخامت اوضاع رو نشان میده!!!!!

+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و پنجم بهمن 1388ساعت 18:17  توسط لاله محمودی  | 

کرپ نوعی پن کیک فرانسوی است منتها بسیار نازک تز از ان تهیه می شود و معمولا رول یا پیچیده می شود و می توان ان را هم با خامه و مارمالاد و یا حتی با انواع مواد پروتئنی مانند گوشت و پنیر پر نمود

دستور زیر یکی از ساده ترین و پایه ایی ترین دستورات کرپ می باشد

بقیه در ادامه مطلب

برچسب‌ها: غذا های فرنگی
ادامه مطلب
+ نوشته شده در  جمعه نهم بهمن 1388ساعت 0:4  توسط لاله محمودی  | 

اغاز دوره های جدیدی زمستانی اموزش اشپزی و شیرینی پزی

کلیه کلاس ها به صورت نیمه خصوصی یعنی حداکثر با ۳ هنر جو تشکیل می گردد برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر با تلفن ۰۹۱۲۳۷۲۳۵۰۳  تماس حاصل فرمایید

چیز کیک :

Hosted by FreeImageHosting.net Free Image Hosting Service

ترین مرغ و پسته ( فرانسوی):

Hosted by FreeImageHosting.net Free Image Hosting Service

 

کاپ کیک :

Hosted by FreeImageHosting.net Free Image Hosting Service

+ نوشته شده در  پنجشنبه دهم دی 1388ساعت 17:25  توسط لاله محمودی  | 

سالهای قبل هم نزدیک شب یلدا راجع به تزیین هندوانه نوشته بودم چند تا ایده جدید هم برای امسال :

 

هندوانه به شکل لاک پشت :

Hosted by FreeImageHosting.net Free Image Hosting Service

هندوانه به شکل مغز!:

Hosted by FreeImageHosting.net Free Image Hosting Service

 

و می شه برای شب یلدا یه کیک پاییزه با تزیین پرتقال و انار استفاده کرد مثل:

 

Hosted by FreeImageHosting.net Free Image Hosting Service


لینک مرتبط:

تزیین هندوانه 1

تزیین هندوانه 2

 


برچسب‌ها: تزیینات
+ نوشته شده در  جمعه بیست و هفتم آذر 1388ساعت 19:17  توسط لاله محمودی  | 


 

چهار سال پیش در یک چنین روزی در پستوی خانه مان ! عسل و شکر بدنیا امد!

این که در این چهار سال چه بر من و چه بر این مادر مرده گذشت خود بماند اما واسطه ایی بود برای یافتن دوستان بسیار مهربانی !

مطابق عادت تولد چهار سالگی وبلاگمان را با یک سالاد بسیار زیبا برگزار میکنیم

 

سالاد هفت لایه

کاهو خرد شده                   ۱ عدد متوسط

فلفل دلمه ایی رنگی            ۱ عدد

گوجه فرنگی                       ۲ عدد

ذرت کنسروی                      ۱.۵ پیمانه

زیتون سیاه                        ۱۰ عدد

لوبیا قرمز پخته شده              ۱ پیمانه

سینه مرغ پخته شده           ۱ عدد

تخم مرغ ابپز                          ۴ عدد

ماست چکیده                        ۱۰۵ پیمانه

سس مایونز                            نیم پیمانه

نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه :

ظرف بلور مناسبی مطابق شکل انتخاب کنید

کاهو ها را خرد کنید روی انها زیتون سیاه خرد شده بریزید  سپس فلفل دلمه ایی های خرد شده را بریزید رو انها لوبیای پخته بریزید وگوجه خرد شده بریزید و  ذرت ها و سینه مرغ ریش ریش شده را بریزید و تخم مرغ های اب پز شده را حلقه  حلقه را به صورت زیبا کنار ظرف قرار دهید

ماست و سس را با هم مخلوط کنید و روی سلاد بریزد و روی همه اینها کمی فلفل سیاه بریزید و سرو کنید

  


لینک های مرتبط:

لیست سالاد ها


برچسب‌ها: سالادها, اشپزی
+ نوشته شده در  شنبه چهاردهم شهریور 1388ساعت 21:2  توسط لاله محمودی  | 


چند شب پیش وقتی حوصله اشپزی نبود تصمیم گرفتم برای خودم لیلی بانو سالسا درست کنم

سالسا نوعی سس یا دیپ  مخصوص امریکای لاتین است که معمولا پر از ادویه است و با تورتیلا چیپس (عکس تورتیلا) خورده می شود می شود به جای تورتیلا از چیپس سیب زمینی استفاده نمود و یا نان لواش خشک شده هم انتخاب بدی نیست !

 

 Hosted by ImageHost.org

سالسا ی گوجه و ذرت ( نوعی کرودا)

 

 مواد لازم :

 

گوجه فرنگی خرد شده     2 عدد

کرفس                         1 شاخه

پیاز قرمز متوسط          1 عدد

ابلیمو                          2 ق غ

کنسرو ذرت                 1 قوطی

فلفل  سیاه                     2/1 ق چ

سیر ( در صورت تمایل ) 1 حبه

 

طرز تهیه :

پیاز را ساطوری خرد می کنیم همراه با گوجه خرد شده و کرفس ریز خرد شده و سیر له شده و فلفل و ابلیمو و ذرت ها مخلوط می کنیم  درون کاسه های کوچک می ریزیم و با تورتیلا چیپس سرو می کنیم .

 

 

ا

 

.


لینک مزتبط:

لیست تنقلات


برچسب‌ها: تنقلات, دانستنی ها
+ نوشته شده در  یکشنبه هفتم تیر 1388ساعت 23:9  توسط لاله محمودی  | 

 

اغاز دوره های جدید اموزش تهیه انواع شیرینی ها و کیک ها و دسر ها  و همچنین اشپزی بین الملل در سال 88

 دوره جدید شیرینی  و انواع کیک ها و دسر ها  شامل ۱۰ جلسه و ۳۰ دستور بسیار عالی و کاربردی

 

 

برای اطلاعات بیشتر و همچنین ثبت نام با شماره   09123723503 تماس حاصل فرمایید

عکس پایین مربوط به تارت شکلات و پنیر ایتالیایی است

 

 

 

کلاس اشپزی بین الملل  برای روز های پنج شنبه و یکشنبه هنر جو می پذیرد

 کلاس اشپزی شامل اشپزی کشور های مختلف مانند یونان ایتالیا و فرانسه چین ترکیه و .....در ۱۰ جلسه برگزار می شود

با توجه به ثبت نام تعداد بسیار اندک هنرجو به دلیل برگذاری کلاس ها بصورت 2-3 نفره  الویت با دوستانی است که زودتر تماس بگیرند

 

با ارزوی موفقیت

 عکس چیز کیک

من عکس این پست رو در جای جدید اپلود کردم امیدوارم مشکل دوستانی که نمی تونستند عکس ها رو ببینند حل شده باشه

+ نوشته شده در  دوشنبه هفدهم فروردین 1388ساعت 12:5  توسط لاله محمودی  | 

آرزو می کنم  که : هیچ وقت لبخند از لباتون پر نکشه  و غصه راه خونه دلتون رو بلد نشه

                      از اسمون براتون طلا بباره

                      هر روزتون مثل عید باشه

 

                نوروز مبارک !

 

عکس هفت سین کوچک و ساده ما:


بوي عيدي بوي توپ بوي كاغذ رنگي
بوي تند ماهي دودي وسط سفره نو
بوي ياس جانماز ترمه مادر بزرگ
با اينا زمستونو سر مي كنم
با اينا خستگيمو در مي كنم
شادي شكستن قلك پول
وحشت كم شدن سكه عيدي از شمردن زياد
بوي اسكناس تا نخورده لاي كتاب
با اينا زمستونو سر مي كنم
با اينا خستگيمو در مي كنم
فكر قاشق زدن يه دختر چادر سياه
شوق يك خيز بلند از روي بته هاي نور
برق كفش جفت شده تو گنجه ها
با اينا زمستونو سر مي كنم
با اينا خستگيمو در مي كنم
عشق يك ستاره ساختن با دلك
ترس ناتموم گذاشتن جريمه هاي عيد مدرسه
بوي گل محمدي كه خشك شده لاي كتاب
با اينا زمستونو سر مي كنم
با اينا خستگيمو در مي كنم
بوي باغچه بوي حوض عطر خوب نذري
شب جمعه پي فانوس توي كوچه گم شدن
توي جوي لاجوردي هوس يه آبتني
با اينا زندگيمو سر مي كنم
با اينا خستگيمو در مي كنم
با اينا زمستونو سر مي كنم
با اينا خستگيمو در مي كنم
 

نان پنجره ایی

+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و نهم اسفند 1387ساعت 17:46  توسط لاله محمودی  | 

اسنک ژامبون و پنیر

لیلی بانو تصمیم دارند چند پست درباره اشپزی باکودکان بنویسند ! خدا بخیر بگذرونه! اصولا اشپزی کودکان باید ساده و بدون استفاده از لوازم خطرنام باشه

بقیه در ادامه مطلب


برچسب‌ها: ساندویچ ها, غذا های فرنگی
ادامه مطلب
+ نوشته شده در  سه شنبه بیستم اسفند 1387ساعت 12:21  توسط لاله محمودی  | 

ماکارنی رسمی

در سالهای اخیر با وجود رواج پیش از پیش  انواع متنوع پاستا ها و سس هاس خوشمزه و متنوع انها همجنان ماکارونی به همان شیوه ایی که مادر بزرگ ها برایمان می پختند برایمان دلچسب است ! ماکارونیی که چندان فرقی میان ان و استانبولی پلو با ان ته دیگ های خوش رنگ و ترد نمی یابی!!!


 بقیه در ادامه مطلب:


برچسب‌ها: اشپزی, غذا های فرنگی
ادامه مطلب
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و یکم بهمن 1387ساعت 13:8  توسط لاله محمودی  | 

کلاس تک جلسه ایی ولنتاین

خیلی خوبه اگر ادم بتونه به کسانی که دوستشون داره هدیه ایی رو بده که خودش اون رو تهیه کرده  این نشون میده که اون ادم چقدر واسه ما مهمه !

امسال می تونید تو هدیه هاتون کیک های ولنتاین و شکلات های خوشگل رو داشته باشید .

در تاریخ ۱۲ شنبه بهمن  ساعت ۱۰ صبح الی۱۲:۳۰

موارد اموزشی :

مافین ها ولنتاین

رویال ترافل

شکلات قلبی با لایه درونی

شکلات های طعم دار

هزینه کلاس : ۱۷ هزار تومان

نحوه ثبت نام : یا بصورت حضوری  در تاریخ ۱۰ بهمن از ۱۰ صبح الی ۴

 

یا واریز مبلغ از طریق دستگاه های خود پرداز و بانک به شماره حساب

۰۳۰۲۳۵۴۸۷۵۰۰۰ بانک ملی ایران    لاله محمودی

واریز از طریق دستگاههای خود پرداز از طریق شماره کارت

                 4185-0107-1211-6274

بانک اقتصاد نوین  به نام لاله محمودی

برای اطلاعات بیشتر با ۰۹۱۲۳۷۲۳۵۰۳ تماس حاصل فرمایید .

به علت تقاضای دوستان کلاس شماره دوی ولنتاین ( در صورت رسیدن به حد نصاب) در تاریخ جمعه ۱۸ بهمن ساعت ۳.۵ برگزار می شود ثبت نام یا به طریق حضوری و یا از طریق واریز مبلغ شهریه به حساب خواهد بود

عکس ترافل نارگیلی :

+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و ششم دی 1387ساعت 1:1  توسط لاله محمودی  | 

بالاخره تونستم اون دوربینی که دلم می خواست رو پیدا کنم و بخرم !  امیدوارم بعد از این بتونم عکس های بهتری رو توبلاگ ئاشته باشم

عکس چیز کیک قهوه  با تزیین خامه


کلاس های عسل و شکر

+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و ششم دی 1387ساعت 0:49  توسط لاله محمودی  | 

شیرینی کره ایی سوئدی

 xsb5mv1my71fc3medt9r.jpg

مواد لازم :

کره          ۲۲۰ گرم

ارد          ۱و ۴/۳ پیمانه

پودر شکر      ۲/۱ پیمانه

گردو اسیاب شده    ۱ پیمانه

وانیل                  ۱  ق چ

پودر شکر برای سرو

طرز تهیه :

فر را روی دما ۱۵۰ درجه گرم کنید

کره را با همزن بزنید سپس پورد شکر را اضافه کنید و بهم بزیند تا کرم رنگ شود گردو و وانیل را اضافه کنید با قاشق مخلوط کنید ارد را بی افزیید تا انجا که حالت خمیر نرمی بوجود بیایید

به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید

سپس گلوله هایی کوچکتر از گردو از ان بردارید و در سینی فر قرار دهید به کمک یک لیوان ان ها کمی پهن کنید به مدت ۱۲ دقیقه در فر بپزد تا کمی تغییر رنک دهند بعد از پخت بلافاصله روی انها کمی پودر شکر الک کنید


لینک های مرتبط:

انواع شیرینی ها


برچسب‌ها: شیرینی ها
+ نوشته شده در  سه شنبه دهم دی 1387ساعت 17:10  توسط لاله محمودی  | 

 

نظر به این که شب یلدا نزیکه با خودم فکر کردم یافتن چند تا ایده ساده باری تزیین هندوانه های شب یلدا خالی از لطف نیست .

تزیین کیک به صورت هندوانه :

یه تزیین هندونه ایی بسیار راحت :

تزیین هندوانه به شکل قوری:

تزیین به شکل باغچه :

 تزیین هندوانه بسیار ساده به فرم ماهی:

 


 لینک های مرتبط:

تزیین هندوانه شب یلدا

 


برچسب‌ها: تزیینات
+ نوشته شده در  دوشنبه هجدهم آذر 1387ساعت 20:50  توسط لاله محمودی  | 

با توجه به این که نارگیل در حال حاضر در بازارهای ایران فراون و به قیمت بسیار مناسبی فروخته می شه

این پست رو نوشتم تا بلکه مورد استفاده دوستان قرار بگیره

نارگیل:

میوه استوایی که در جنوب شرقی اسیا و امریکای جنوبی به وفور یافت می شود

به قول یکی از استادان ارجمندم نارگیل مثل گاو !!! می مونه ! چون از تمام قسمت های اون می شه استفاده کرد !

گوشت سفید درون ان مورد مصرف اشپزی و شیرینی پزی است .

اب درون نارگیل یک نوشیدنی بسیار مفید و نیرو بخش به حساب میاد

روغن نارگیل که در صنایه بهداشتی و ارایشی بکار می ره

از الیاف دور نارگیل برای تهیه طناب ها و .... و جدید یک سری ظروف رو دیدم که از پرس کردن این الیاف بوجود امده

مغز درخت نارگیل جوان که به ان قلب نخل و در جنوب ایران پنیر نخل می گویند بسیار خوشمزه و صد البته گران است که در اوردن ان باعث از بین رفتن کامل گیاه می شه .

و .....

 

چگونگی شکستن نارگیل :

۱- روش بدوی :

وقتی الیاف دور میوه را جدا کنید به یک پوسته سفت میرسید که سه سوراخ سیاه که ان را به صورت میمون تشبیه نمودند بر روی سر میوه وجود دارد  با استفاده از یک وسیله تیز دو عدد از این نقاط را سوراخ بفرماید و اب درون میوه را خارج کنید

با استفاده از چکش یا سنگ  یا هر وسیله مطلق به دوره پارینه سنگی میوه را خرد کنید و گوشت درون ان را بیرون بیاورید

۲- روش امروزی:

فر را در دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید .

میوه ایی را که اب دورن ان را به روش فوق خالی نموده ایید به مدت ۱۵- ۲۰ دقیقه در ون فر قرار دهید ملاحظه خواهید کرد که میوه کاملا ترک می خورد و و این پوسته سفت به راحتی از ان جدا می شود

لایه قهوه ایی چسبیده به ان را با کمک چاقو بتراشید یا چند لحظه درون فر قرار دهید تا به راحتی جدا شود گوشت سفید ان را رنده کنید و چند روزی در مجاورت هوا قرار دهید تا خشک شود سپس در کیک ها و شیرینی های خود استفاده کنید

 

 اب نارگیل :

همان مایع بی رنگی که درون نارگیل وجود دارد . معمولا اب نارگیل جوان ( سبز ) خوشمزه و مقوی است اما اب درون نارگیل رسیده طعم و عطر تندی دارد

اب نارگیل برزیلی از دیگر همتایان خود شیرین تر است.

 

شیر نارگیل :

گاه به اشتباه به اب نارگیل شیر نارگیل هم گفته می شود در حالیکه شیر نارگیل را میوان به صورت اماده تهیه نمود و یا در منزل ان را ساخت

برای تهیه شیر نارگیل گوشت یک عدد نارگیل را خرد کنید و درون مخلوط کن بریزد و رویش یک لیوان اب چوش بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا تمام گوشت نارگیل پوره شود صبر کنید تا خنک شود انکاه با استفاده از یک پارچه که بافت ریزی داشته باشد ان را صاف کنید .

 

 

 

 

هنر نارگیلی :

 

 


لینک های مرتبط:
دانستنی های اشپزی

شیرینی نارگیلی


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  سه شنبه دوازدهم آذر 1387ساعت 10:36  توسط لاله محمودی  | 

سوپ سبزیجات


برچسب‌ها: سوپ ها
ادامه مطلب
+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و هشتم آبان 1387ساعت 23:25  توسط لاله محمودی  | 

به علت پرسش های مداوم دوستان در مورد نحوه استفاده از خامه فرم گرفته  چند مرحله از این کار برای دوستان به نمایش گذاشتم .

قیف پارچه ایی یا نایلونی خامه پاش

ماسوره در اشکال مختلف

Decorating

ماسوره را درون قیف قرار دهید کاملا ماسوره را به بیرون بکشید تا کاملا محکم در جای خو د باقی  بماند

Decorating

سپس لبه ها را به بیرون برگردانید و با خامه یا کرم ان را پر کنید

Decorating

انتهای قیف را بپیچانید و خامه را به جلو هدایت کنید تا مطمئن شوید هوایی درون کرم شما وجود ندارد و کرم به صورت بکنواخت از ماسوره خارج می شود .

Decorating

یکی از متداول ترین نوع ماسوره ها ماسوره ستاره ایی یا شکوفه ایی است مه در سایز های مختلف وجود دارد که می توان با  ان اشکال زیر را ایجاد نمود

Decorating

 

Decorating

 

Decorating

 ماسوره برگ :

Decorating

 


لینک های مرتبط :

تزیین چند مدل کیک

لیست انواع کیک اموزش داده شده

 

 


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و دوم آبان 1387ساعت 23:35  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و دوم آبان 1387ساعت 14:14  توسط لاله محمودی  | 

لیست پلو های اموزش داده شده :

نخود پلو

مرصع پلو

رشته پلو

پلوی هندی گیاهی

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و یکم آبان 1387ساعت 23:54  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و یکم آبان 1387ساعت 23:43  توسط لاله محمودی  | 

ایا می خواهید پیتزا رو در حد یک حرفه ایی یاد بگیرید؟

برگزاری کلاس تک جلسه ایی اموزش پیتزا ها برای خانوم ها و اقایون در تاریخ ۲۳ آبان

 

اموزش پیتزا ایتالیایی . پیتزا الفردو .و پیتزای گیاهی

هرینه ثبت نام : ۱۵ هزار تومان

ساعت برگزاری کلاس ۳ -۵ بعد از ظهر

برای ثبت نام با تلفن ۰۹۱۲۳۷۲۳۵۰۳ تماس حاصل فرمایید .


کلاس های اموزشی عسل و شکر

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و یکم آبان 1387ساعت 20:8  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان 1387ساعت 22:26  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان 1387ساعت 21:57  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان 1387ساعت 17:52  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان 1387ساعت 17:41  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان 1387ساعت 17:35  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان 1387ساعت 17:21  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان 1387ساعت 17:2  توسط لاله محمودی  | 

این چند روزه بنا به دلایلی همش تو راه بودم ! محسور جادوی رنگهای پاییزی..

وقتی ناله های خرد شدنت

                                  زیر پای عابران نوای دل انگیز شد

 

چه فرقی میکند برگ سبز کدام درخت بوده ایی !


خواستم راجع به سرکه سیب بنویسم دیدم دوست گلم به تکمیل در اینجاکه دیدم نوشتن دوباره اش بی فایده است هر چند شخصا برای اطمینان کمی شکر نیز اضافه می کنم

دوستانی که به سرکه ها با طعم های مختلف علاقه منند شخصا سرکه خرمالو رو توصیه می کنم که سال گذشته از خرمالو های خانه پدری ساختم تقریبا به همین روش تهیه می شود توضیحش بماند برای فصلی که خرمالو فراوان شد!

و دیگر امسال بختمان را در این زمینه سنجیدم ! ببینیم ایا این شراب  شراب می شود یا سرکه!( از حق نگذریم این وبلاگ انتهورا جای جالبی است!)

 


برچسب‌ها: متفرقه
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و نهم مهر 1387ساعت 22:12  توسط لاله محمودی  | 

چند وقت پیش تو نت دنبال اشکال مختلف کیک به مناسبت های مختلف می کشتم تا رسیدم به این کیک ها خیلی برام جالب بود که برای طلاق هم مثل عروسی بخوان کیک سفارش بدن!

یه کیک عروسی چپه شده مثل یه زندگی چپکی شده!

بدون شرح!

http://bianys.com/system/files/images/Baking+by+design+Divorce+Cake+Specialty.png

بله!

جلل الخالق!

 http://www.narrativetherapy.com.au/blog/wp-content/uploads/2008/04/divorce-cookie.jpg


برچسب‌ها: کیک ها
+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و پنجم مهر 1387ساعت 0:14  توسط لاله محمودی  | 

با توجه به این که فصل بسیار مناسبی برای تهیه گوجه فرنگی است میتوان ان را به روش های زیر برای فصل زمستان ذخیره و نگهداری کرد .

 در ته گوجه فرنگی ها با چاقو یک شکاف به حالت ضربدر ایجاد کنید و گوجه فرنگی ها را درون اب جوش قرار بدهبدبه مدت ۳۰ ثانیه

سپس انها را درون اب سرد قرار داده و بعد از چند لحظه به راحتی پوست انها را جدا نمایید

گوجه ها را درون دستگاه غذا ساز قرار داده تا پوره شوند از رنده هم می توان استفاده نمود  

 

گوجه های پوره شده را درون قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بگدارید تا غلیط شود

سپس ان را یا درون کیسه ها مخصوص فریزر و یا ظروف یکبار مصرف بریزد و ور فریزر قرار دهید و در زمستان برای تهیه غداهایی مانند استامبولی ...املت ..یا برخی سس ها و خورش ها استفاده کنید


لینک های نه خیلی بی ربط :

توت فرنگی

نخود فرنگی

ذرت و روشهای طبخ ان

کدو و روشهای طبخ ان


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و یکم مهر 1387ساعت 14:8  توسط لاله محمودی  | 

چون دو باره سال تحصیلی شروع شده و لیلی بانوی ما شده کلاس دومی ! و دوباره نهار بردن ها  تغذیه بردن ها شروع شده ! یادمان امد که نگاهی بی اندازیم ببینم تا حال در این مورد چه ها نوشتیم ! که البته این لیست شامل عصرونها هم شد!

کوکو سبزی

سالاد الویه

سالاد ماکارونی

ساندویچ تن ماهی

ساندویچ تخم مرغ

ساندویچ پنیر و خیار و گردو

نان و سیر

پیتزا فوری

نان و کرم کره ایی

سس ( دیپ) عصرونه

املت فرانسوی

 نان تست فرانسوی

اسنک ژامبون و پنیر

+ نوشته شده در  جمعه پنجم مهر 1387ساعت 16:7  توسط لاله محمودی  | 

پودینگ شیر عربی

 89eb4agumgu7r117yqde.jpg

مواد لازم :

نشاسته ذرت                 2 ق غ

ارد برنج                        4/1 پیمانه

شیر                            4 و 2/1 پیمانه

شکر                           2/1 پیمانه

گلاب                           2 ق غ

عسل                          3 ق غ

بادام بدون پوست          3/1 پیمانه

پسته  ساطوری شده   3/1 پیمانه

 

 

طرز تهیه :

نشاسته وارد برنج را در نیم پیمانه شیر سرد حل کنید و کناری بگذارید

بقیه شیر را درون قابلمه نچسبی بریزید و بگذارید تا بجوشد  مخلوط نشاسته وشیر را اضافه کنید .

کمی که غلیظ شد شکر را اضافه کنید وقتی غلیظ شد ان رادرون ظرف مورذ نظر بریزد و در یخچال بگذارید

 

عسل را با گلاب و کمی اب داغ مخلوط کنید تا حالت شربت پیدا کند این مخلوط را روی پودینگ بریزید و رویش پسته و بادام بپاشید .

 

 View Raw Image" href="http://s4.tinypic.com/2rcso6w.jpg" class="thickbox">


لینک های مرتبط:

 اش رشته 

شله زرد  

 کلوچه خرمایی 

 


برچسب‌ها: دسرها
+ نوشته شده در  دوشنبه یازدهم شهریور 1387ساعت 22:41  توسط لاله محمودی  | 

کلاس تک جلسه ایی ویژه ماه رمضان

 زمان :پنج شنبه ۲۱ شهریور ماه ساعت ۳ ***توجه***  کلاس به تایخ ۲۸ شهریور ماه تغییر پیدا کرد

مکان : سعادت اباد

موارد اموزشی : حلوای ارد - حلوای خرما - لوز دارچین - شله زرد - فرنی قالبی

شهریه : ۱۵ هزار تومان

ظرفیت کلاس : ۱۰ نفر

برای ثبت نام با تلفن ۰۹۱۲-۳۷۲۳۵۰۳ تماس حاصل فرمایید

 

+ نوشته شده در  دوشنبه یازدهم شهریور 1387ساعت 22:28  توسط لاله محمودی  | 

توی این سه سالی که تو عسل و شکر نوشتم گاه گداری یه مطالب کاملا بی ربطی رو هم نوشتم ( البته بی ربط به اشپزی !) این رو هم بگذارید جز همون ها !

من عاشق شمع ام ! تو خوشحالی ها م شمع روشن می کنم ! تو نارحتی هام ..تو ...

این تزیین مشابه تزیینی که لیلی برای روز مادر واسه من انجام داد یعنی چسبوندن هر چیزی که به نظرتون خوشگل میاد روی شمع!!!!

می شه یک مقداری شن رنگی رو توی ظرف مورد نظر ریخت و به اندازه شمع های وارمر توش یه چالیه درست کرد و ...

می تونید از ظرف های خوشگل و یا حتی فنجان های کوچک برای درست کردن شمع استفاده کنید این برای میز های عصرونه یا میز های دو نفره رومانتیک خوشگل می شه !

teacup candles

شمع های کوچک مثل شمع های وارمر رو می تونید توی یک لیوان اب قرار بدید و اون ها خوشدشون توی لیوان شناور می مونند توی لیوان رو هم با میوه ها یا گل پر کنید

garden candles

 


 الباقی لینک های بی ربط:

تزیین دستمال سفره

 سرویس چایخوری

 طرح های اشپزخانه و کابینت


برچسب‌ها: تزیینات
+ نوشته شده در  شنبه نوزدهم مرداد 1387ساعت 13:54  توسط لاله محمودی  | 

اسموتی شاتوت و انبه  

به این قبیل نوشیدنی ها smoothie  گفته می شود  که یک نوشیدنی مخلوط  و خنک می باشد که دورن ان از انواع میوه ها و.... و بخصوص ماست استفاده می شود ..بر خلاف میلک شیک ها در ان از بستنی استفاده نمی کنیم و به همین دلیل می توان ان را جز نوشیدنی ها کم کالری و مفید دانست

View Raw Image" href="http://s4.tinypic.com/20po8d2.jpg" class="thickbox">

مواد لازم :

ماست  یخ زده         ۲/۱ لیوان

شاتوت          ۴/۱ لیوان

مانگو یا انبه خرد شده        ۲/۱ لیوان

شیر                ۴/۱ لیوان

چند برگ نعناع برای تزیین




برچسب‌ها: نوشیدنی ها
ادامه مطلب
+ نوشته شده در  جمعه یازدهم مرداد 1387ساعت 15:35  توسط لاله محمودی  | 


یکی از اگهی های تبلیغاتی ما که تو مجله دنیای تغدیه چاپ شد . !!!!!

View Raw Image" href="http://s4.tinypic.com/15hftlk.jpg" class="thickbox">


بستنی ها و نوشیدنی های تابستانی ما در ۶ صفحه در شماره ۳۸ ( مرداد ) دنیای زنان چاپ شد

هر چند که بنا به دلایلی اولین و اخر بار است که با این مجله همکاری می کنم ام از حق نگذریم عکس هایه خوبی چاپ شدند ! در این باره می تونید : بستنی موزی و بستنی البالو و پش ملبا و لیموناد و میلک شیک شاتوت و لیموناد رو بخوانید


برچسب‌ها: کلاس های اموزشی
+ نوشته شده در  دوشنبه سی و یکم تیر 1387ساعت 22:36  توسط لاله محمودی  | 

نان و کرم کره ایی

این دستور یکی از راحت ترین دستور هایی است که در اشپزخانه مادر بزرگ های استرالیایی پیدا می شد و امروز اون رو توی بسیار از رستوران های خوب می تونید بینید

4kn2ws1hnzfybbxp7ao.jpg

مواد لازم :

 

نان تست    4 عدد

کره          2 ق غ

شیر         1 پیمانه

خامه         2/1 پیمانه

کشمش      2/1 پیمانه

تخم مرغ   2 عدد

شکر        3 ق غ

وانیل و کمی جوز هندی رنده شده

 

 

طرز تهیه :

 

روی  نان ها کره بمالید و دو تا از انها را  کف ظرف بگذارید و کشمش ها را روی انها بریزید و بقیه نان ها را راوی ان قرار دهید

 

تخم مرغ ها را  با شکر بزنید و شیر و خامه را اضافه کنید وانیل و در صورت دلخواه جوز هندی را اضافه کنید این مخلوط را را روی نان ها بریزید و بگدارید تا 30 دقیقه بماند تا شیر جذب نان ها شود سپس ان را در فر 175 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید تا به رنگ قهوه ایی روشن در بیاید .

ان را معمولا گرم سرو می کنند

 

منبع کتاب : cooking the Australian way

 

 


برچسب‌ها: صبحانه, غذا های فرنگی
+ نوشته شده در  دوشنبه سی و یکم تیر 1387ساعت 20:17  توسط لاله محمودی  | 

الان فصل مناسبی برای خرید مانگو یا همون انبه است برای اطلاع از خواص دارویی ان می توانید اینجا  را ببینید .

فقط من هر چی کتب مختلف و سایت ها رو گشتم نفهمیدم چرا ما به مانگو می گیم انبه ! اگه کسی اطلاع دقیقی دارم خوشحال می شم راهنمایی بکنه .

یکی از بهترین روش ها رو برای بریدن مانگو :

Mango

سپس با استفاده از یک چاقوی تیز مانند شکل بر روی ان شیار هایی ایجاد نمایید

Mango

با کمک دست ان را به سمت بیرون بفشارید تا شیار ها از هم باز شوند

Mango

 

با استفاده از یک چاقوی کوچک گوشت مانگو ها را از پوست ازاد کنید

Mango

روش دو م : انبه ها را پوست بکنید  و برش بدهید و پره پره ببرید

Mango

با این پره ها می توانید سالاد میوه درست کنید و یا حتی در تهیه انواع تارت ها از ان کمک بگیرید

Mango

 مانگو برشته شده همراه با سس :

Grilled Mango Blossom


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  جمعه بیست و یکم تیر 1387ساعت 13:53  توسط لاله محمودی  | 

دسر شکلاتی

یه دسر خیلی اسون و راحت که برای پذیرایی ساده  عصرونه خیلی به درد می خوره

View Raw Image" href="http://s3.tinypic.com/ih1eeu.jpg" class="thickbox">

مواد لازم برای 4 نفر   شکلات       150 گرم خامه سفت    150 گرم عرق بهار نارنج     1 ق   طرز تهیه : خامه را درون ظرف ضخیمی بریزید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید بهم بزنید تا بجوش بیاد سپس شکلات ها و بهار نارنج رو اضافه کنید حدود 1 دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید تا شکلات ها ذوب شوند و کرم غلیظ شود سپس کرم را درون ظرف های سرو بریزید و در یخچال قرار دهید تا خوذش رو بگیره لینک های مرتبط :   پودینگ شکلاتی تارت شکلات میلک شیک دسر خامه و قهوه  
برچسب‌ها: دسرها
+ نوشته شده در  پنجشنبه ششم تیر 1387ساعت 13:31  توسط لاله محمودی  | 

کلاس تک جلسه ایی اموزش نان در تاریخ ۲۰ تیر ماه برگزار می شود

 نان شیرینی شکلاتی:

نان کدو حلوایی :

نان شیرمال:

علاقه مندان به شرکت در این جلسه می توانند با شماره ۰۹۱۲۳۷۲۳۵۰۳ تماس حاصل فرمایند ...برگزاری کلاس بعدی نان ۳ ماه بعد خواهد بود .

موارد اموزشی : نان پایه ...نان شکلاتی ..دونات  و ....

+ نوشته شده در  چهارشنبه پنجم تیر 1387ساعت 17:55  توسط لاله محمودی  | 

دیدن جند تا سرویس چایخوری خوشگل خالی از  لطف نیست

من عاشق این سرویس شدم ! خلاقیت فوق العاده ایی درونش نهفته!!!

Coffee Set by Saenger Porcelain

یا این سرویس چای سرامیکی به سبک ژاپنی :

 

 

یک سرویس نقره جواهر نشان !!!!

یه سرویس ساده  مدرن در عین حال زیبا :

 
 

 
 
این هم یه کتری چای خوش طعم  با عطر هیزم و بوی دریا ! یه شب رویایی کنار ساحل ....جای همگی خالی !
View Raw Image" href="http://s3.tinypic.com/nofoyw.jpg" class="thickbox">

برچسب‌ها: تزیینات
+ نوشته شده در  شنبه بیست و پنجم خرداد 1387ساعت 18:25  توسط لاله محمودی  | 

این بستنی بسیار خوشمزه ایده مناسبی برای بعد از ظهر های تابستانی است ...بخصوص اگه ادم چند تا موز رسیده داشته باشه که ندونه باید باهاشون چی کار کرد !

View Raw Image" href="http://s3.tinypic.com/n3adky.jpg" class="thickbox">

مواد لازم : برای بستنی موزی :

پوره موز      2 لیوان ( حدودا 4 -5 عدد موز متوسط )

خامه            1 لیوان

شکر            3 ق

وانیل  کمی

بادام زمینی تست شده  در صورت دلخواه

 

طرز تهیه :

پوره موز ها را با خامه و شکر  و وانیل مخلوط کنید این مخلوط را یا درون بستنی ساز بریزد و یا درون فریزر قرار دهید و بعد از یک ساعت هر نیم ساعت یکبار بیرون بیاورید و بهم بزنید تا بعد از 3 الی 4 ساعت بستنی شما اماده شود

برای سرو این بستنی می توان ان را با بادام زمینی تست شده تزیین نمود و سرو کرد .

الباقی بستنی ها بماند برای کلاس های حضوریمان!

برای عکسش باید از خانوم شفیعی دوست گلم که عکاس حرفه ایی هستند به همراه همسر ارجمندشون تشکر کنم  بزودی چند تا از عکس های فوق العاده ایشون رو براتون می زارم .....


چند عکس بستنی به عنوان ایده :

بستنی با سس و  تزیین کارامل :


لینک های مرتبط :

بستنی توت فرنگی

پش ملبا


برچسب‌ها: بستنی
+ نوشته شده در  شنبه یازدهم خرداد 1387ساعت 11:54  توسط لاله محمودی  | 

کلاس های اشپزی بین المللی و قنادی حرفه ایی ما به این صورت برگزار می شود

هر دوره ۱۰ جلسه ایی ۳۰ غذا ی عالی و کابردی اموزش داده می شود

مانند اشپزی ایرانی ..ترک ...عربی ..ایتالیایی ..فرانسوی ...هندی .. مدیترانه ...چین ...مکزیک ...اسپانیا

روسی ...اسکاندیناوی ...و ..

برای اطلاعات بیشتر با ۰۹۱۲۳۷۲۳۵۰۳ تماس بگیرید کلاس ها به صورت تک جلسه ایی نیز برگذار می شوند .

زمان کلاس ها :

روز های زوج و فرد

هم صبح و هم عصر ها

چیکن کوردن بلو ( فرانسوی )

Chicken Cordon Bleu

تورتیلا و سالسا ( پیش غذا مکزیکی ):

Corn Chips with Salsa & Sour Cream

کاری ماسالا ( هندی )

View Raw Image" href="http://s3.tinypic.com/2lka9kw.jpg" class="thickbox">

غذا های عربی:

 

 

 

 این هم عکس هایی که افسانه جون  با دوربینشون پنج شنبه ۲۶ اردیبهشت از موارد اموزشی گرفتند و فرستادند ازشون ممنونم

تورتیلا با سس چیلی

View Raw Image" href="http://s3.tinypic.com/99dwck.jpg" class="thickbox">

سوفله سیب زمینی

View Raw Image" href="http://s3.tinypic.com/n4xrfo.jpg" class="thickbox">

 

+ نوشته شده در  چهارشنبه هجدهم اردیبهشت 1387ساعت 15:27  توسط لاله محمودی  | 

بهار فصل بسیار مناسبی برای تهیه و نگهداری برخی سبزیجات است که سایر فصول یا قابل دسترسی نیستند و یا تهیه انها به راحتی میسر نیست


 

 نخود سبز یا نخود فرنگی مختص این فصل می باشد که فریز نمودن ان با دیگر سبزیجات متاوت است برای این که در اثر سرما رنگ و بافت ان دچار تغییر نشود باید ان را قبل از فریز نمودن انزیم زدایی نمود به این روش که :

متناسب با مقدار نخود ها اب را درون دیگی ریخته به روی اتش به جوش بیاورید سپس نخود ها را دورن ان ریخته و به مدت 1 دقیقه صبر کنید سپس انها را ابکش کنید و با اب بسیار سرد شستشو دهید یا درون اب سرد بریزد دو باره ابکش کنید متاسب با مقدار مورد نیاز خود درون کیسه های فریز قرار دهید و فریز کنید

  • برای ان که رنگ نخود فرنگی ها سبز درخشانی باقی بماند قبل از ابکش کردن حدودا 4/1 ق چ جوش شیرین به اب اضافه کنید
  • برای باقالی نیز باید از همین روش استفاده شود با این تفاوت که مدت مکث به جای یک دقیقه سه دقیقه می باشد

 

نخود فرنگی همنان گونه که ا ز لقب فرنگی اش پیدا است بومی اشپزی ایرانی نیست در کتابی زاد گاه این گیاه را سوریه یا ترکیه امروزی خواندم اما همکنون در اغلب جهان ان را یا به صورت تازه و یا کنسرو شده و یا حتی خشک شده ان را مصرف میکنند


لینک های مرتبط:

نخود پلو

پلوی هندی گیاهی

سالاد الویه

کدو و روشهای طبخ ان

ذرت و روشهای طبخ ان


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  دوشنبه شانزدهم اردیبهشت 1387ساعت 18:40  توسط لاله محمودی  | 

چون دوباره داره فصل  توت فرنگی می شه و این میوه فوق العاده خوشمزه جون میده تا باهاش کیک و دسر و مربا و بستنی درست بکنند چند تا از پست هایی توت فرنگی قبلی رو خدمت دوستان یاد اوری می کنیم !

بستنی و توت فرنگی :

 


لینک های مرتبط :

مربای توت فرنگی

میلک شیک توت فرنگی

یخ های زیبا

 بستنی توت فرنگی

پش ملبا


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  جمعه سیزدهم اردیبهشت 1387ساعت 11:2  توسط لاله محمودی  | 

دیروز تولد لیلی بانو بود٬ ۷ ساله شدند........

تا شب تولدش   به عالمه ایده و نظر داشت واسه کیکش بلاخره لیلی پیروز شد و ما تازه

ساعت ۱۰ شب دست به کار شدیم توصیه می کنم دوستان بگذارند کیکشون حداقل ۴- ۵ ساعت بمونه بعد تزیین اش کنند حتی اگه لیلی شون خیلی اصرار کنه!

کیک باربی !

پایه کیک ٬ کیک اسفنجی . با حامه فرم گرفته که کمی رنگ صورتی به اون اضافه شده تزین شده

این هم بانوی اردیبهشت ! و کیک تولدش

 

این هم یه کاپ کیک تزیین شده خیلی پرکار!!!!

 

+ نوشته شده در  سه شنبه دهم اردیبهشت 1387ساعت 0:53  توسط لاله محمودی  | 

مطالب جدیدتر
مطالب قدیمی‌تر