عسل و شكر

اموزش اشپزی و شیرینی پزی و برگزار کننده کلاس های اموزشی

کلاس تک جلسه ای ولنتاین

فقط در روز ۵شنبه ۲۱ بهمن ۸۹ ساعت ۳ برگزار می شود  ظرفیت فقط ۳ نفر

هزینه کلاس :  ۲۰ هزارتومان

موارد اموزشی:

کیک  شکلاتی با گاناش با تزیین

قلبهای شکلاتی( نوعی شکلات مغز دار)

ترافل شکلاتی

 

mud%20cake.jpg

 

img_0267.jpg

برای ثبت نام ابتدا با شماره ۰۹۱۲۳۷۲۳۵۰۳ تماس بگیرید بعد از مطمئن شدن از این که کلاس جا داره


برچسب‌ها: کلاس های اموزشی
+ نوشته شده در  دوشنبه هجدهم بهمن ۱۳۸۹ساعت 15:57  توسط لاله محمودی  | 

هر چیزی که مربوط به اشپزخانه باشه برای من جذابه دیگه پیش بند که جای خود دارد

درست کردن پیش بند کار سختی نیست کمی سلیقه و خلاقیت و حتی استفاده از اضافه های پارچه می تونه نتیجه جالبی رو داشته باشه

 

این تصویر پایین یکی از محبوبت ترین طراح هایی که من دارم درست کردنش فوق العاده راحته  خودتون ببینید

rbrqfj4doi3srrald278.jpg

aprons for cooking french bull apron

پیشبند با جیب های مختلف

Picture of Vintage Ripply Apron - Tipnut.comPicture of Apron Pattern - Tipnut.com


برچسب‌ها: دانستنی ها, تزیینات
+ نوشته شده در  جمعه بیست و چهارم دی ۱۳۸۹ساعت 16:27  توسط لاله محمودی  | 

به زودی شب یلدا می رسه و یکی از قسمت های مهم سفره شب یلدا هندوانه است

من شخصا از تزئینات غیر کاربردی هندوانه خوشم نمیاد و البته این نظر شخصیه منه ! یه هندوانه حکاکی شده زیباست اما نهایتا بعد از پلاسیده شدن سر از سطل اشغال در میاره ترجیح می دم تزئیناتی استفاده بشه که از طعم خوش هندوانه هم بشه استفاده کرد! حال باز خود دانید!

ساخت سبد به شکل هندوانه کار فوق العاده راحتیه:

 

می توان سبد هندوانه ایی را به فرم های مختلفی در اورد مثل کشتی ماهی ( پست های قبلی را ببینید)

هندوانه جوجه تیغی!

 

olkrrhb19wf8tilm63zp.jpg

برش زدن هندوانه به سبک های مختلف ایده خوبیه:

902pbovlx48hcvhmek24.jpg


لینک های مرتبط

تزیین هندوانه 1

تزئین هندوانه 2

نوشیدنی هندوانه

 


برچسب‌ها: تزیینات
+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و هشتم آذر ۱۳۸۹ساعت 16:24  توسط لاله محمودی  | 

بار ها دوستان طرز تهیه پنیر خانگی رو از من خواستند امیدوارم این پست براشون کاربردی باشه

پنیر خانگی خصوصا برای کسانی که به شیر فراوان دسترسی دارند و یا مشکلات معده و هاضمه دارند و تمایلی به استفاده از پنیر های مخمر دار و کهنه ندارند مناسب می باشد


مواد لازم

شیر  ۲ لیتر

ابلیمو یا سرکه ۴ ق چ

نمک ۱ ق چ

شیر را در قابلمه مناسبی می ریزیم و رو حرارت قرار میدهیم تا کمی قبل از بجوش امدن شیر صبر میکنیم حرارت را خاموش می کنیم و سرکه یا ابلیمو را در شیر داغ می ریزیم

b2pkfnndfww2j09xnhx1.jpg

تا شیر شروع به دلمه بستن یا curd بوجود بیاید نمک را اضافه می کنیم  اگر این حالت تا 30 ثانیه بعد بوجود نیامد باز ابلیمو می ریزیم ان را درون تنظیف می ریزیم  تا اب اضافه ان خارج شود و اویزان میکنیم حدودا نیم ساعت

بعد از این مرحله پنیر هار را درون کاسه های مناسب ریخته و روی ان ها رابا  نایلون می پوشانیم ودر یخچال قرار می دهیم

می توانیم پنیر های طعم دار با طعم های دلخواه خودمان را داشته باشم مثل پنیر با طعم سبزیجات و گردو یا حتی زرشک و ...


لینک مرتبط:

کره های طعم دار


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  سه شنبه دوم آذر ۱۳۸۹ساعت 21:10  توسط لاله محمودی  | 

 تخم مرغ چایی

این نوعی اسنک چینی است که بیشتر در شمال چین و حتی بوسیله دستفروش های خیابونی فروخته می شه و به عنوان یه میان وعده خورده می شه  و در حقیقت نوعی تخم مرغ مزه داره این نوع تخم مرغ رو بریا دوستان ماجرا جو یی که عاشق تجربه  کردن طعم های جدید هستند توصیه می کنم

 qk1uarb6xv7vyfwy30g.jpg

مواد لازم

تخم مرغ ۶ عدد

چوب دارچین   ۱ تکه

سویا سس ۸ ق غ

هل ۶ عدد

چای کیسه ایی ۲ عدد

یک تکه متوسط پوست  پرتقال ( اختیاری)

طرز تهیه :

تخم مرغ ها را درون یک قابلمه متوسط بریزید و روی شان اب بریزید  بگونه ایی که اب روی تخم مرغ ها رو بپوشاند بگدارید تا اب بجو بیایید سپس ۸ ئقیقه صبر کنید سپس تخم مرغ ها را از درون اب خارج کنید و با اب سرد بشویید سپس با کمک یک قاشق چایخوری رویشان ضربه بزیند تا ترک های عمیقی ایجاد شود

حالا در قابلمه مناسبی ۴ لیوان اب بریزد و تمام مواد فوق را درونش بریزید و تخم مرغ ها را نیز درون این مایع بریزد و با حرارت ملایم ۱ ساعت بپزید سپس تخم مرغ ها وسس را درون یک ظرف مناسب بریزید و بین ۲ تا ۴۸ ساعت در یخچال نگه دارید


برچسب‌ها: تنقلات, دانستنی ها
+ نوشته شده در  جمعه بیست و ششم شهریور ۱۳۸۹ساعت 22:38  توسط لاله محمودی  | 

 

chocolate fridge cake with pecan and meringues

5 سال عینهو برق و باد گذشت

5 سال عین یه خاطره محو  ،  عین  یه خواب بعد از ظهر تابستونی  گذشت

امروز تولد  وبلاگمه  عسل و شکر

عسل و شکری که بر خلاف همه وبلاگ ها قدیمی تر و شاید پر خواننده ترام  موندنی شد  همشون یه تاریخ انقضایی داشتند یا براشون تاریخ رو به انقضا در اوردند

از 3 سال قبل از اون تو یک وبلاگ انگلیسی تقریبا به همین نام می نوشتم  البته با همکاری دوست مهربانم  انجلا  که از وقتی من تصمیم گرفتم فارسی بنویسم و انجلا  از لندن به سیدنی مهاجرت کرد تا رستوران خودش رو داشته باشه اونجا هم مسکوت ماند! 

شاید امروز داشتن یه وبلاگ اشپزی انقدر تکراری و اسون به نظر بیاد که کسی یادش نیاد وقتی سال 84  اینجا می نوشتم  چقدر این کار عجیب و بی منطق بود ان هم  برای کاربران اندک ایرانی ! و چقدر عوض شدیم حتی در 5 سال!  حالا خدا رو شکر وبلاگ های اشپزی شدند مثل دقتر چه خاطرات روان و راحت و گاهی هم حتی دوست داشتنی ! 

عسل و شکر قسمتی از وجود منه ! قالبش که 3 سال عوض نشده عین خونه منه که هیچ وقت تغییر دکوراسیونی درش رخ نمیده!

اهنگ هاش که تا به حال 4-5 تا بیشتر نبودن انگاری نوای زندکی خودم بودن

جایی که خیلی سعی کردم زبان تندم رو مخفی کنم ! نشد !

جایی که سعی کردم خیلی احساساتی واردش نشه و حتی به عنوان یک فایل کاری بهش نگاه بشه! اما نشد!

 نشد که بشه!  خلاصه شد یه چیزی تو مایه های خودم!

+ نوشته شده در  یکشنبه هفتم شهریور ۱۳۸۹ساعت 17:37  توسط لاله محمودی  | 

چاپستیک یا همان چوب های غذا خوری قسمتی از فرهنگ اسیای شرقی به حساب میاییند به نظر مردمان اسیایی شرقی وجود کار و چنگال بر سر میط نوعی وحشیگری و بی احترامی به غذا است حدودا از ۳ هزار سال قبل این روش غذا خوردن در بین انخا رایج بوده

جنس این چوبک ها می تواند از بامبو یا پلاستیک یا فلز و نقره باشد سایز انها ها در کشور ها مختلف اندکی تفاوت می کند

در زبان چینی به چاپستیک kuàizi  می گویند و در ژاپن hashi و در کره jeokkarak  نامیده می شود

و اما نخوه دست گرفت انها:

 


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  یکشنبه سی و یکم مرداد ۱۳۸۹ساعت 2:22  توسط لاله محمودی  | 

تو گرمای تابستون خوردن یه نوشیدنی خنک  چقدر می چسبه !

اب طالبی معمولا جز نوشیدنی های محبوب منه تهیه اش هم تو خونه بسیار ساده است

یک طالبی متوسط همراه ۳-۴ ق شکر ( با توجه به شیرینی طالبی قابل تغییر است ) ۵-۶ تکه یخ را درون مخلوط کن می ریزم و حسابی پوره می کنیم و سریعا درون لیوان ریخته و سرو می کنیم

نوش جان !




لینک های مرتبط:

لیست نوشیدنی های اموزش داده شده

نوشیدنی  ماست و هل ( هندی)

79mrhd6jnp2cu2lbz5h9.jpg


برچسب‌ها: نوشیدنی ها
+ نوشته شده در  یکشنبه شانزدهم خرداد ۱۳۸۹ساعت 15:38  توسط لاله محمودی  | 

  اسلایسر کیک

How the Sectional Cake Pan works

 

Sectional Cake Pan Set

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

قالب کیک به فرم کشتی مناسب تولد پسر بچه ها

این فالب برای مبتدی ها بسیار مناسب هست می تونند کیک تولد به فرم قطار رو داشته باشند

williams-sonoma-traincakepan2.jpg

 

williams-sonoma-traincakepan.jpg

انواع قالب های سیلیکونی :

دکوراسیون با قالب کیک

 

 

+ نوشته شده در  پنجشنبه ششم خرداد ۱۳۸۹ساعت 11:18  توسط لاله محمودی  | 

میلک شیک مانگو یا انبه

 

p4stfgjj505kuwf9gj9a.jpg

 



برچسب‌ها: نوشیدنی ها
ادامه مطلب
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و هفتم اردیبهشت ۱۳۸۹ساعت 17:15  توسط لاله محمودی  | 

اوابل اردیبهشت تولد لیلی بانو است  مثل همیشه برنامه ریزی های فضاییه لیلی واسه تولدش و دعوت دوستاشو شنیدن غرغر ۱۶ تا بچه ۸ ساله و ........

خلاصه این هم کیک تولدش :من می خاستم خر شرک رو روش بزارم اما زورم به لیلی نرسید و اخر سر با عروسک فیونا قضیه ختم به خیر شد

تزیین کیک: بیار ساده است سه عدد کیک پایه ایی اسفنجی گرد در سه سایز مختلف که باید روی هم قرار داده بشوند تا حالت کوه رو ایجاد کنند کمی شکلات سنگی به عنوان سنگ های کوه و خامه سبز برای سبزه ها و ژلاتینه ابی  به عنوان ابشار

 

 

img_1627.jpg

+ نوشته شده در  جمعه بیست و چهارم اردیبهشت ۱۳۸۹ساعت 13:34  توسط لاله محمودی  | 


هر چند دیر اما همچنان سال نو مبارک !

و اما اصل ماجرا که عیدی عسل و شکره! مافین سالم و خوشمزه ایی با طعم موز و شکلات


مواد لازم :

ارد                           ۱و ۴/۳   پیمانه

بیکینگ پودر                 ۱و ۴/۱ ق چ

تخم مرغ                       ۱ عدد

روغن مایع ترجیحا کنولا     ۴/۱ پیمانه

موز رسیده                    ۳ عدد

شکر                          ۴/۳ پیمانه

وانیل                           کمی

چیپس شکلات سفید    ۱ پیمانه

مواد رویه :

شکر قهوه ایی    ۳/۱

کره                  ۲ق غ

ارد                   ۲ ق غ

 

طرزتهیه :

ابندا مواد رویه را اماده می کنیم شکر و ارد و کره را با نوک انگشتان مبارک خود مخلوط نموده تا حالت شن مانند پیدا کنند

فر را روی دمای ۱۹۰ گرم کنید

۱۲ قالب مافین را کاغذ بی اندازید

در کاسه ایی بزرگ تخم مرغ و شکر را بهم بزنید و وانیل و روغن را بی افزایید حال موز های رسیده را با کمک چنگال له کرده و به مواد فوق اضافه کنید

ارد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط نموده و به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید تا هیچ ارد گلوله شده ایی باقی نماند سپس شکلات ها را اضافه کنید  و با قاشق درون قالب های مافین بریزید

و از مواد رویه روی هر کدام بپاشید

به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که مرکز مافین ها سفت شود بپزید


 لینک:

هر که ما رو لینک کرده و ما لینکش نکردیم

هر که ما رو نمی خواد لینک کنه و می خواد ما لینکش کنیم ! فقط خبرکنید

کلا لینکیییه( بجز وب های تبلیغاتی)


لینک های مرتبط:

 لیست شیرینی های اموزش داده شده

مافین البالو


برچسب‌ها: کیک ها, صبحانه
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و سوم فروردین ۱۳۸۹ساعت 15:41  توسط لاله محمودی  | 

ولنتاین همگی مبارک امیدارم امروز بهتون خوش بگذره و لحظات خوشی رو خاطرات عمرتون اضافه کنید

 

 dx6nrav3iygp02uoda4q.jpg

بعد مدتها جدا ولنتاین بی نظیری داشتم با این که بینی ام شکسته و تو گچه!!! اما خودم خوبم ! یعنی عالی ام!

و خلاصه : نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار!   این مصرع وخامت اوضاع رو نشان میده!!!!!

+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و پنجم بهمن ۱۳۸۸ساعت 18:17  توسط لاله محمودی  | 

کرپ نوعی پن کیک فرانسوی است منتها بسیار نازک تز از ان تهیه می شود و معمولا رول یا پیچیده می شود و می توان ان را هم با خامه و مارمالاد و یا حتی با انواع مواد پروتئنی مانند گوشت و پنیر پر نمود

دستور زیر یکی از ساده ترین و پایه ایی ترین دستورات کرپ می باشد

بقیه در ادامه مطلب

برچسب‌ها: غذا های فرنگی
ادامه مطلب
+ نوشته شده در  جمعه نهم بهمن ۱۳۸۸ساعت 0:4  توسط لاله محمودی  | 

اغاز دوره های جدیدی زمستانی اموزش اشپزی و شیرینی پزی

کلیه کلاس ها به صورت نیمه خصوصی یعنی حداکثر با ۳ هنر جو تشکیل می گردد برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر با تلفن ۰۹۱۲۳۷۲۳۵۰۳  تماس حاصل فرمایید

چیز کیک :

Hosted by FreeImageHosting.net Free Image Hosting Service

ترین مرغ و پسته ( فرانسوی):

Hosted by FreeImageHosting.net Free Image Hosting Service

 

کاپ کیک :

Hosted by FreeImageHosting.net Free Image Hosting Service

+ نوشته شده در  پنجشنبه دهم دی ۱۳۸۸ساعت 17:25  توسط لاله محمودی  | 

سالهای قبل هم نزدیک شب یلدا راجع به تزیین هندوانه نوشته بودم چند تا ایده جدید هم برای امسال :

 

هندوانه به شکل لاک پشت :

Hosted by FreeImageHosting.net Free Image Hosting Service

هندوانه به شکل مغز!:

Hosted by FreeImageHosting.net Free Image Hosting Service

 

و می شه برای شب یلدا یه کیک پاییزه با تزیین پرتقال و انار استفاده کرد مثل:

 

Hosted by FreeImageHosting.net Free Image Hosting Service


لینک مرتبط:

تزیین هندوانه 1

تزیین هندوانه 2

 


برچسب‌ها: تزیینات
+ نوشته شده در  جمعه بیست و هفتم آذر ۱۳۸۸ساعت 19:17  توسط لاله محمودی  | 


 

چهار سال پیش در یک چنین روزی در پستوی خانه مان ! عسل و شکر بدنیا امد!

این که در این چهار سال چه بر من و چه بر این مادر مرده گذشت خود بماند اما واسطه ایی بود برای یافتن دوستان بسیار مهربانی !

مطابق عادت تولد چهار سالگی وبلاگمان را با یک سالاد بسیار زیبا برگزار میکنیم

 

سالاد هفت لایه

کاهو خرد شده                   ۱ عدد متوسط

فلفل دلمه ایی رنگی            ۱ عدد

گوجه فرنگی                       ۲ عدد

ذرت کنسروی                      ۱.۵ پیمانه

زیتون سیاه                        ۱۰ عدد

لوبیا قرمز پخته شده              ۱ پیمانه

سینه مرغ پخته شده           ۱ عدد

تخم مرغ ابپز                          ۴ عدد

ماست چکیده                        ۱۰۵ پیمانه

سس مایونز                            نیم پیمانه

نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه :

ظرف بلور مناسبی مطابق شکل انتخاب کنید

کاهو ها را خرد کنید روی انها زیتون سیاه خرد شده بریزید  سپس فلفل دلمه ایی های خرد شده را بریزید رو انها لوبیای پخته بریزید وگوجه خرد شده بریزید و  ذرت ها و سینه مرغ ریش ریش شده را بریزید و تخم مرغ های اب پز شده را حلقه  حلقه را به صورت زیبا کنار ظرف قرار دهید

ماست و سس را با هم مخلوط کنید و روی سلاد بریزد و روی همه اینها کمی فلفل سیاه بریزید و سرو کنید

  


لینک های مرتبط:

لیست سالاد ها


برچسب‌ها: سالادها, اشپزی
+ نوشته شده در  شنبه چهاردهم شهریور ۱۳۸۸ساعت 21:2  توسط لاله محمودی  | 


چند شب پیش وقتی حوصله اشپزی نبود تصمیم گرفتم برای خودم لیلی بانو سالسا درست کنم

سالسا نوعی سس یا دیپ  مخصوص امریکای لاتین است که معمولا پر از ادویه است و با تورتیلا چیپس (عکس تورتیلا) خورده می شود می شود به جای تورتیلا از چیپس سیب زمینی استفاده نمود و یا نان لواش خشک شده هم انتخاب بدی نیست !

 

 Hosted by ImageHost.org

سالسا ی گوجه و ذرت ( نوعی کرودا)

 

 مواد لازم :

 

گوجه فرنگی خرد شده     2 عدد

کرفس                         1 شاخه

پیاز قرمز متوسط          1 عدد

ابلیمو                          2 ق غ

کنسرو ذرت                 1 قوطی

فلفل  سیاه                     2/1 ق چ

سیر ( در صورت تمایل ) 1 حبه

 

طرز تهیه :

پیاز را ساطوری خرد می کنیم همراه با گوجه خرد شده و کرفس ریز خرد شده و سیر له شده و فلفل و ابلیمو و ذرت ها مخلوط می کنیم  درون کاسه های کوچک می ریزیم و با تورتیلا چیپس سرو می کنیم .

 

 

ا

 

.


لینک مزتبط:

لیست تنقلات


برچسب‌ها: تنقلات, دانستنی ها
+ نوشته شده در  یکشنبه هفتم تیر ۱۳۸۸ساعت 23:9  توسط لاله محمودی  | 

 

اغاز دوره های جدید اموزش تهیه انواع شیرینی ها و کیک ها و دسر ها  و همچنین اشپزی بین الملل در سال 88

 دوره جدید شیرینی  و انواع کیک ها و دسر ها  شامل ۱۰ جلسه و ۳۰ دستور بسیار عالی و کاربردی

 

 

برای اطلاعات بیشتر و همچنین ثبت نام با شماره   09123723503 تماس حاصل فرمایید

عکس پایین مربوط به تارت شکلات و پنیر ایتالیایی است

 

 

 

کلاس اشپزی بین الملل  برای روز های پنج شنبه و یکشنبه هنر جو می پذیرد

 کلاس اشپزی شامل اشپزی کشور های مختلف مانند یونان ایتالیا و فرانسه چین ترکیه و .....در ۱۰ جلسه برگزار می شود

با توجه به ثبت نام تعداد بسیار اندک هنرجو به دلیل برگذاری کلاس ها بصورت 2-3 نفره  الویت با دوستانی است که زودتر تماس بگیرند

 

با ارزوی موفقیت

 عکس چیز کیک

من عکس این پست رو در جای جدید اپلود کردم امیدوارم مشکل دوستانی که نمی تونستند عکس ها رو ببینند حل شده باشه

+ نوشته شده در  دوشنبه هفدهم فروردین ۱۳۸۸ساعت 12:5  توسط لاله محمودی  | 

آرزو می کنم  که : هیچ وقت لبخند از لباتون پر نکشه  و غصه راه خونه دلتون رو بلد نشه

                      از اسمون براتون طلا بباره

                      هر روزتون مثل عید باشه

 

                نوروز مبارک !

 

عکس هفت سین کوچک و ساده ما:


بوي عيدي بوي توپ بوي كاغذ رنگي
بوي تند ماهي دودي وسط سفره نو
بوي ياس جانماز ترمه مادر بزرگ
با اينا زمستونو سر مي كنم
با اينا خستگيمو در مي كنم
شادي شكستن قلك پول
وحشت كم شدن سكه عيدي از شمردن زياد
بوي اسكناس تا نخورده لاي كتاب
با اينا زمستونو سر مي كنم
با اينا خستگيمو در مي كنم
فكر قاشق زدن يه دختر چادر سياه
شوق يك خيز بلند از روي بته هاي نور
برق كفش جفت شده تو گنجه ها
با اينا زمستونو سر مي كنم
با اينا خستگيمو در مي كنم
عشق يك ستاره ساختن با دلك
ترس ناتموم گذاشتن جريمه هاي عيد مدرسه
بوي گل محمدي كه خشك شده لاي كتاب
با اينا زمستونو سر مي كنم
با اينا خستگيمو در مي كنم
بوي باغچه بوي حوض عطر خوب نذري
شب جمعه پي فانوس توي كوچه گم شدن
توي جوي لاجوردي هوس يه آبتني
با اينا زندگيمو سر مي كنم
با اينا خستگيمو در مي كنم
با اينا زمستونو سر مي كنم
با اينا خستگيمو در مي كنم
 

نان پنجره ایی

+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و نهم اسفند ۱۳۸۷ساعت 17:46  توسط لاله محمودی  | 

اسنک ژامبون و پنیر

لیلی بانو تصمیم دارند چند پست درباره اشپزی باکودکان بنویسند ! خدا بخیر بگذرونه! اصولا اشپزی کودکان باید ساده و بدون استفاده از لوازم خطرنام باشه

بقیه در ادامه مطلب


برچسب‌ها: ساندویچ ها, غذا های فرنگی
ادامه مطلب
+ نوشته شده در  سه شنبه بیستم اسفند ۱۳۸۷ساعت 12:21  توسط لاله محمودی  | 

ماکارنی رسمی

در سالهای اخیر با وجود رواج پیش از پیش  انواع متنوع پاستا ها و سس هاس خوشمزه و متنوع انها همجنان ماکارونی به همان شیوه ایی که مادر بزرگ ها برایمان می پختند برایمان دلچسب است ! ماکارونیی که چندان فرقی میان ان و استانبولی پلو با ان ته دیگ های خوش رنگ و ترد نمی یابی!!!


 بقیه در ادامه مطلب:


برچسب‌ها: اشپزی, غذا های فرنگی
ادامه مطلب
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و یکم بهمن ۱۳۸۷ساعت 13:8  توسط لاله محمودی  | 

کلاس تک جلسه ایی ولنتاین

خیلی خوبه اگر ادم بتونه به کسانی که دوستشون داره هدیه ایی رو بده که خودش اون رو تهیه کرده  این نشون میده که اون ادم چقدر واسه ما مهمه !

امسال می تونید تو هدیه هاتون کیک های ولنتاین و شکلات های خوشگل رو داشته باشید .

در تاریخ ۱۲ شنبه بهمن  ساعت ۱۰ صبح الی۱۲:۳۰

موارد اموزشی :

مافین ها ولنتاین

رویال ترافل

شکلات قلبی با لایه درونی

شکلات های طعم دار

هزینه کلاس : ۱۷ هزار تومان

نحوه ثبت نام : یا بصورت حضوری  در تاریخ ۱۰ بهمن از ۱۰ صبح الی ۴

 

یا واریز مبلغ از طریق دستگاه های خود پرداز و بانک به شماره حساب

۰۳۰۲۳۵۴۸۷۵۰۰۰ بانک ملی ایران    لاله محمودی

واریز از طریق دستگاههای خود پرداز از طریق شماره کارت

                 4185-0107-1211-6274

بانک اقتصاد نوین  به نام لاله محمودی

برای اطلاعات بیشتر با ۰۹۱۲۳۷۲۳۵۰۳ تماس حاصل فرمایید .

به علت تقاضای دوستان کلاس شماره دوی ولنتاین ( در صورت رسیدن به حد نصاب) در تاریخ جمعه ۱۸ بهمن ساعت ۳.۵ برگزار می شود ثبت نام یا به طریق حضوری و یا از طریق واریز مبلغ شهریه به حساب خواهد بود

عکس ترافل نارگیلی :

+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و ششم دی ۱۳۸۷ساعت 1:1  توسط لاله محمودی  | 

بالاخره تونستم اون دوربینی که دلم می خواست رو پیدا کنم و بخرم !  امیدوارم بعد از این بتونم عکس های بهتری رو توبلاگ ئاشته باشم

عکس چیز کیک قهوه  با تزیین خامه


کلاس های عسل و شکر

+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و ششم دی ۱۳۸۷ساعت 0:49  توسط لاله محمودی  | 

شیرینی کره ایی سوئدی

 xsb5mv1my71fc3medt9r.jpg

مواد لازم :

کره          ۲۲۰ گرم

ارد          ۱و ۴/۳ پیمانه

پودر شکر      ۲/۱ پیمانه

گردو اسیاب شده    ۱ پیمانه

وانیل                  ۱  ق چ

پودر شکر برای سرو

طرز تهیه :

فر را روی دما ۱۵۰ درجه گرم کنید

کره را با همزن بزنید سپس پورد شکر را اضافه کنید و بهم بزیند تا کرم رنگ شود گردو و وانیل را اضافه کنید با قاشق مخلوط کنید ارد را بی افزیید تا انجا که حالت خمیر نرمی بوجود بیایید

به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید

سپس گلوله هایی کوچکتر از گردو از ان بردارید و در سینی فر قرار دهید به کمک یک لیوان ان ها کمی پهن کنید به مدت ۱۲ دقیقه در فر بپزد تا کمی تغییر رنک دهند بعد از پخت بلافاصله روی انها کمی پودر شکر الک کنید


لینک های مرتبط:

انواع شیرینی ها


برچسب‌ها: شیرینی ها
+ نوشته شده در  سه شنبه دهم دی ۱۳۸۷ساعت 17:10  توسط لاله محمودی  | 

 

نظر به این که شب یلدا نزیکه با خودم فکر کردم یافتن چند تا ایده ساده باری تزیین هندوانه های شب یلدا خالی از لطف نیست .

تزیین کیک به صورت هندوانه :

یه تزیین هندونه ایی بسیار راحت :

تزیین هندوانه به شکل قوری:

تزیین به شکل باغچه :

 تزیین هندوانه بسیار ساده به فرم ماهی:

 


 لینک های مرتبط:

تزیین هندوانه شب یلدا

 


برچسب‌ها: تزیینات
+ نوشته شده در  دوشنبه هجدهم آذر ۱۳۸۷ساعت 20:50  توسط لاله محمودی  | 

با توجه به این که نارگیل در حال حاضر در بازارهای ایران فراون و به قیمت بسیار مناسبی فروخته می شه

این پست رو نوشتم تا بلکه مورد استفاده دوستان قرار بگیره

نارگیل:

میوه استوایی که در جنوب شرقی اسیا و امریکای جنوبی به وفور یافت می شود

به قول یکی از استادان ارجمندم نارگیل مثل گاو !!! می مونه ! چون از تمام قسمت های اون می شه استفاده کرد !

گوشت سفید درون ان مورد مصرف اشپزی و شیرینی پزی است .

اب درون نارگیل یک نوشیدنی بسیار مفید و نیرو بخش به حساب میاد

روغن نارگیل که در صنایه بهداشتی و ارایشی بکار می ره

از الیاف دور نارگیل برای تهیه طناب ها و .... و جدید یک سری ظروف رو دیدم که از پرس کردن این الیاف بوجود امده

مغز درخت نارگیل جوان که به ان قلب نخل و در جنوب ایران پنیر نخل می گویند بسیار خوشمزه و صد البته گران است که در اوردن ان باعث از بین رفتن کامل گیاه می شه .

و .....

 

چگونگی شکستن نارگیل :

۱- روش بدوی :

وقتی الیاف دور میوه را جدا کنید به یک پوسته سفت میرسید که سه سوراخ سیاه که ان را به صورت میمون تشبیه نمودند بر روی سر میوه وجود دارد  با استفاده از یک وسیله تیز دو عدد از این نقاط را سوراخ بفرماید و اب درون میوه را خارج کنید

با استفاده از چکش یا سنگ  یا هر وسیله مطلق به دوره پارینه سنگی میوه را خرد کنید و گوشت درون ان را بیرون بیاورید

۲- روش امروزی:

فر را در دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید .

میوه ایی را که اب دورن ان را به روش فوق خالی نموده ایید به مدت ۱۵- ۲۰ دقیقه در ون فر قرار دهید ملاحظه خواهید کرد که میوه کاملا ترک می خورد و و این پوسته سفت به راحتی از ان جدا می شود

لایه قهوه ایی چسبیده به ان را با کمک چاقو بتراشید یا چند لحظه درون فر قرار دهید تا به راحتی جدا شود گوشت سفید ان را رنده کنید و چند روزی در مجاورت هوا قرار دهید تا خشک شود سپس در کیک ها و شیرینی های خود استفاده کنید

 

 اب نارگیل :

همان مایع بی رنگی که درون نارگیل وجود دارد . معمولا اب نارگیل جوان ( سبز ) خوشمزه و مقوی است اما اب درون نارگیل رسیده طعم و عطر تندی دارد

اب نارگیل برزیلی از دیگر همتایان خود شیرین تر است.

 

شیر نارگیل :

گاه به اشتباه به اب نارگیل شیر نارگیل هم گفته می شود در حالیکه شیر نارگیل را میوان به صورت اماده تهیه نمود و یا در منزل ان را ساخت

برای تهیه شیر نارگیل گوشت یک عدد نارگیل را خرد کنید و درون مخلوط کن بریزد و رویش یک لیوان اب چوش بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا تمام گوشت نارگیل پوره شود صبر کنید تا خنک شود انکاه با استفاده از یک پارچه که بافت ریزی داشته باشد ان را صاف کنید .

 

 

 

 

هنر نارگیلی :

 

 


لینک های مرتبط:
دانستنی های اشپزی

شیرینی نارگیلی


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  سه شنبه دوازدهم آذر ۱۳۸۷ساعت 10:36  توسط لاله محمودی  | 

سوپ سبزیجات


برچسب‌ها: سوپ ها
ادامه مطلب
+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و هشتم آبان ۱۳۸۷ساعت 23:25  توسط لاله محمودی  | 

به علت پرسش های مداوم دوستان در مورد نحوه استفاده از خامه فرم گرفته  چند مرحله از این کار برای دوستان به نمایش گذاشتم .

قیف پارچه ایی یا نایلونی خامه پاش

ماسوره در اشکال مختلف

Decorating

ماسوره را درون قیف قرار دهید کاملا ماسوره را به بیرون بکشید تا کاملا محکم در جای خو د باقی  بماند

Decorating

سپس لبه ها را به بیرون برگردانید و با خامه یا کرم ان را پر کنید

Decorating

انتهای قیف را بپیچانید و خامه را به جلو هدایت کنید تا مطمئن شوید هوایی درون کرم شما وجود ندارد و کرم به صورت بکنواخت از ماسوره خارج می شود .

Decorating

یکی از متداول ترین نوع ماسوره ها ماسوره ستاره ایی یا شکوفه ایی است مه در سایز های مختلف وجود دارد که می توان با  ان اشکال زیر را ایجاد نمود

Decorating

 

Decorating

 

Decorating

 ماسوره برگ :

Decorating

 


لینک های مرتبط :

تزیین چند مدل کیک

لیست انواع کیک اموزش داده شده

 

 


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و دوم آبان ۱۳۸۷ساعت 23:35  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و دوم آبان ۱۳۸۷ساعت 14:14  توسط لاله محمودی  | 

لیست پلو های اموزش داده شده :

نخود پلو

مرصع پلو

رشته پلو

پلوی هندی گیاهی

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و یکم آبان ۱۳۸۷ساعت 23:54  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و یکم آبان ۱۳۸۷ساعت 23:43  توسط لاله محمودی  | 

ایا می خواهید پیتزا رو در حد یک حرفه ایی یاد بگیرید؟

برگزاری کلاس تک جلسه ایی اموزش پیتزا ها برای خانوم ها و اقایون در تاریخ ۲۳ آبان

 

اموزش پیتزا ایتالیایی . پیتزا الفردو .و پیتزای گیاهی

هرینه ثبت نام : ۱۵ هزار تومان

ساعت برگزاری کلاس ۳ -۵ بعد از ظهر

برای ثبت نام با تلفن ۰۹۱۲۳۷۲۳۵۰۳ تماس حاصل فرمایید .


کلاس های اموزشی عسل و شکر

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و یکم آبان ۱۳۸۷ساعت 20:8  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان ۱۳۸۷ساعت 22:26  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان ۱۳۸۷ساعت 21:57  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان ۱۳۸۷ساعت 17:52  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان ۱۳۸۷ساعت 17:41  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان ۱۳۸۷ساعت 17:35  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان ۱۳۸۷ساعت 17:21  توسط لاله محمودی  | 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیستم آبان ۱۳۸۷ساعت 17:2  توسط لاله محمودی  | 

این چند روزه بنا به دلایلی همش تو راه بودم ! محسور جادوی رنگهای پاییزی..

وقتی ناله های خرد شدنت

                                  زیر پای عابران نوای دل انگیز شد

 

چه فرقی میکند برگ سبز کدام درخت بوده ایی !


خواستم راجع به سرکه سیب بنویسم دیدم دوست گلم به تکمیل در اینجاکه دیدم نوشتن دوباره اش بی فایده است هر چند شخصا برای اطمینان کمی شکر نیز اضافه می کنم

دوستانی که به سرکه ها با طعم های مختلف علاقه منند شخصا سرکه خرمالو رو توصیه می کنم که سال گذشته از خرمالو های خانه پدری ساختم تقریبا به همین روش تهیه می شود توضیحش بماند برای فصلی که خرمالو فراوان شد!

و دیگر امسال بختمان را در این زمینه سنجیدم ! ببینیم ایا این شراب  شراب می شود یا سرکه!( از حق نگذریم این وبلاگ انتهورا جای جالبی است!)

 


برچسب‌ها: متفرقه
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و نهم مهر ۱۳۸۷ساعت 22:12  توسط لاله محمودی  | 

چند وقت پیش تو نت دنبال اشکال مختلف کیک به مناسبت های مختلف می کشتم تا رسیدم به این کیک ها خیلی برام جالب بود که برای طلاق هم مثل عروسی بخوان کیک سفارش بدن!

یه کیک عروسی چپه شده مثل یه زندگی چپکی شده!

بدون شرح!

http://bianys.com/system/files/images/Baking+by+design+Divorce+Cake+Specialty.png

بله!

جلل الخالق!

 http://www.narrativetherapy.com.au/blog/wp-content/uploads/2008/04/divorce-cookie.jpg


برچسب‌ها: کیک ها
+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و پنجم مهر ۱۳۸۷ساعت 0:14  توسط لاله محمودی  | 

با توجه به این که فصل بسیار مناسبی برای تهیه گوجه فرنگی است میتوان ان را به روش های زیر برای فصل زمستان ذخیره و نگهداری کرد .

 در ته گوجه فرنگی ها با چاقو یک شکاف به حالت ضربدر ایجاد کنید و گوجه فرنگی ها را درون اب جوش قرار بدهبدبه مدت ۳۰ ثانیه

سپس انها را درون اب سرد قرار داده و بعد از چند لحظه به راحتی پوست انها را جدا نمایید

گوجه ها را درون دستگاه غذا ساز قرار داده تا پوره شوند از رنده هم می توان استفاده نمود  

 

گوجه های پوره شده را درون قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بگدارید تا غلیط شود

سپس ان را یا درون کیسه ها مخصوص فریزر و یا ظروف یکبار مصرف بریزد و ور فریزر قرار دهید و در زمستان برای تهیه غداهایی مانند استامبولی ...املت ..یا برخی سس ها و خورش ها استفاده کنید


لینک های نه خیلی بی ربط :

توت فرنگی

نخود فرنگی

ذرت و روشهای طبخ ان

کدو و روشهای طبخ ان


برچسب‌ها: دانستنی ها
+ نوشته شده در  یکشنبه بیست و یکم مهر ۱۳۸۷ساعت 14:8  توسط لاله محمودی  | 

چون دو باره سال تحصیلی شروع شده و لیلی بانوی ما شده کلاس دومی ! و دوباره نهار بردن ها  تغذیه بردن ها شروع شده ! یادمان امد که نگاهی بی اندازیم ببینم تا حال در این مورد چه ها نوشتیم ! که البته این لیست شامل عصرونها هم شد!

کوکو سبزی

سالاد الویه

سالاد ماکارونی

ساندویچ تن ماهی

ساندویچ تخم مرغ

ساندویچ پنیر و خیار و گردو

نان و سیر

پیتزا فوری

نان و کرم کره ایی

سس ( دیپ) عصرونه

املت فرانسوی

 نان تست فرانسوی

اسنک ژامبون و پنیر

+ نوشته شده در  جمعه پنجم مهر ۱۳۸۷ساعت 16:7  توسط لاله محمودی  | 

پودینگ شیر عربی

 89eb4agumgu7r117yqde.jpg

مواد لازم :

نشاسته ذرت                 2 ق غ

ارد برنج                        4/1 پیمانه

شیر                            4 و 2/1 پیمانه

شکر                           2/1 پیمانه

گلاب                           2 ق غ

عسل                          3 ق غ

بادام بدون پوست          3/1 پیمانه

پسته  ساطوری شده   3/1 پیمانه

 

 

طرز تهیه :

نشاسته وارد برنج را در نیم پیمانه شیر سرد حل کنید و کناری بگذارید

بقیه شیر را درون قابلمه نچسبی بریزید و بگذارید تا بجوشد  مخلوط نشاسته وشیر را اضافه کنید .

کمی که غلیظ شد شکر را اضافه کنید وقتی غلیظ شد ان رادرون ظرف مورذ نظر بریزد و در یخچال بگذارید

 

عسل را با گلاب و کمی اب داغ مخلوط کنید تا حالت شربت پیدا کند این مخلوط را روی پودینگ بریزید و رویش پسته و بادام بپاشید .

 

 View Raw Image" href="http://s4.tinypic.com/2rcso6w.jpg" class="thickbox">


لینک های مرتبط:

 اش رشته 

شله زرد  

 کلوچه خرمایی 

 


برچسب‌ها: دسرها
+ نوشته شده در  دوشنبه یازدهم شهریور ۱۳۸۷ساعت 22:41  توسط لاله محمودی  | 

کلاس تک جلسه ایی ویژه ماه رمضان

 زمان :پنج شنبه ۲۱ شهریور ماه ساعت ۳ ***توجه***  کلاس به تایخ ۲۸ شهریور ماه تغییر پیدا کرد

مکان : سعادت اباد

موارد اموزشی : حلوای ارد - حلوای خرما - لوز دارچین - شله زرد - فرنی قالبی

شهریه : ۱۵ هزار تومان

ظرفیت کلاس : ۱۰ نفر

برای ثبت نام با تلفن ۰۹۱۲-۳۷۲۳۵۰۳ تماس حاصل فرمایید

 

+ نوشته شده در  دوشنبه یازدهم شهریور ۱۳۸۷ساعت 22:28  توسط لاله محمودی  | 

توی این سه سالی که تو عسل و شکر نوشتم گاه گداری یه مطالب کاملا بی ربطی رو هم نوشتم ( البته بی ربط به اشپزی !) این رو هم بگذارید جز همون ها !

من عاشق شمع ام ! تو خوشحالی ها م شمع روشن می کنم ! تو نارحتی هام ..تو ...

این تزیین مشابه تزیینی که لیلی برای روز مادر واسه من انجام داد یعنی چسبوندن هر چیزی که به نظرتون خوشگل میاد روی شمع!!!!

می شه یک مقداری شن رنگی رو توی ظرف مورد نظر ریخت و به اندازه شمع های وارمر توش یه چالیه درست کرد و ...

می تونید از ظرف های خوشگل و یا حتی فنجان های کوچک برای درست کردن شمع استفاده کنید این برای میز های عصرونه یا میز های دو نفره رومانتیک خوشگل می شه !

teacup candles

شمع های کوچک مثل شمع های وارمر رو می تونید توی یک لیوان اب قرار بدید و اون ها خوشدشون توی لیوان شناور می مونند توی لیوان رو هم با میوه ها یا گل پر کنید

garden candles

 


 الباقی لینک های بی ربط:

تزیین دستمال سفره

 سرویس چایخوری

 طرح های اشپزخانه و کابینت


برچسب‌ها: تزیینات
+ نوشته شده در  شنبه نوزدهم مرداد ۱۳۸۷ساعت 13:54  توسط لاله محمودی  | 

اسموتی شاتوت و انبه  

به این قبیل نوشیدنی ها smoothie  گفته می شود  که یک نوشیدنی مخلوط  و خنک می باشد که دورن ان از انواع میوه ها و.... و بخصوص ماست استفاده می شود ..بر خلاف میلک شیک ها در ان از بستنی استفاده نمی کنیم و به همین دلیل می توان ان را جز نوشیدنی ها کم کالری و مفید دانست

View Raw Image" href="http://s4.tinypic.com/20po8d2.jpg" class="thickbox">

مواد لازم :

ماست  یخ زده         ۲/۱ لیوان

شاتوت          ۴/۱ لیوان

مانگو یا انبه خرد شده        ۲/۱ لیوان

شیر                ۴/۱ لیوان

چند برگ نعناع برای تزیین




برچسب‌ها: نوشیدنی ها
ادامه مطلب
+ نوشته شده در  جمعه یازدهم مرداد ۱۳۸۷ساعت 15:35  توسط لاله محمودی  | 


یکی از اگهی های تبلیغاتی ما که تو مجله دنیای تغدیه چاپ شد . !!!!!

View Raw Image" href="http://s4.tinypic.com/15hftlk.jpg" class="thickbox">


بستنی ها و نوشیدنی های تابستانی ما در ۶ صفحه در شماره ۳۸ ( مرداد ) دنیای زنان چاپ شد

هر چند که بنا به دلایلی اولین و اخر بار است که با این مجله همکاری می کنم ام از حق نگذریم عکس هایه خوبی چاپ شدند ! در این باره می تونید : بستنی موزی و بستنی البالو و پش ملبا و لیموناد و میلک شیک شاتوت و لیموناد رو بخوانید


برچسب‌ها: کلاس های اموزشی
+ نوشته شده در  دوشنبه سی و یکم تیر ۱۳۸۷ساعت 22:36  توسط لاله محمودی  | 

نان و کرم کره ایی

این دستور یکی از راحت ترین دستور هایی است که در اشپزخانه مادر بزرگ های استرالیایی پیدا می شد و امروز اون رو توی بسیار از رستوران های خوب می تونید بینید

4kn2ws1hnzfybbxp7ao.jpg

مواد لازم :

 

نان تست    4 عدد

کره          2 ق غ

شیر         1 پیمانه

خامه         2/1 پیمانه

کشمش      2/1 پیمانه

تخم مرغ   2 عدد

شکر        3 ق غ

وانیل و کمی جوز هندی رنده شده

 

 

طرز تهیه :

 

روی  نان ها کره بمالید و دو تا از انها را  کف ظرف بگذارید و کشمش ها را روی انها بریزید و بقیه نان ها را راوی ان قرار دهید

 

تخم مرغ ها را  با شکر بزنید و شیر و خامه را اضافه کنید وانیل و در صورت دلخواه جوز هندی را اضافه کنید این مخلوط را را روی نان ها بریزید و بگدارید تا 30 دقیقه بماند تا شیر جذب نان ها شود سپس ان را در فر 175 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید تا به رنگ قهوه ایی روشن در بیاید .

ان را معمولا گرم سرو می کنند

 

منبع کتاب : cooking the Australian way

 

 


برچسب‌ها: صبحانه, غذا های فرنگی
+ نوشته شده در  دوشنبه سی و یکم تیر ۱۳۸۷ساعت 20:17  توسط لاله محمودی  | 

مطالب جدیدتر
مطالب قدیمی‌تر